YouTuber scoort met trieste versie van 'Friends'-intro - Actueel Cinema

    
Actueel
YouTuber scoort met trieste versie van 'Friends'-intro

De intro-muziek van de succesvolle sitcom 'Friends' klinkt quasi iedereen bekend in de oren. Het nummer is behoorlijk catchy en 'Friends'-fans worden er steevast goedgezind van. YouTube-muzikant Chase Holfelder maakte er echter een compleet andere, maar daarom niet minder gesmaakte, versie van. 

De Amerikaanse televisieserie 'Friends' is nog steeds buitengewoon populair, zelfs 25 jaar nadat de eerste aflevering te zien was en 15 jaar nadat de reeks op zijn einde liep. Het is dan ook niet onlogisch dat zowat iedereen 'I'll Be There for You' van The Rembrandts herkent als begingeneriek van de komische reeks.

Dat 'Friends' begin 2020 voor Amerikaanse kijkers van het streamingplatform Netflix verdwijnt, zorgt dan ook voor beroering. "Vreselijk nieuws", vindt ook YouTuber Chase Holfelder. De man heeft er een sport van gemaakt om bekende nummers om te zetten in een mineurtoonaard, waardoor de liedjes meteen wat triestiger gaan klinken. Dat is in het geval van de 'Friends'-generiek niet anders, maar ook zijn versie komt erg lekker binnen. Holfelder gooit dan ook hoge ogen met zijn cover. Op vier dagen tijd, sinds hij het filmpje op 5 september online plaatste, werd de muziekvideo al meer dan 358.000 keer bekeken. De YouTuber toont zich een veelzijdig muzikant, door niet alleen te zingen maar zichzelf ook te begeleiden op piano én gitaar. Nieuwsgierig hoe de 'Friends'-begintune in mineur klinkt? Beluister zelf het nummer door op YouTube te zoeken naar 'Friends Theme Song (in a Minor Key)'.

Belgische 'Friends'-fans hebben overigens niet te vrezen: bij ons blijft de serie voorlopig gewoon beschikbaar op Netflix, zo liet het bedrijf eerder al weten. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards - Actueel

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

Op zondag 22 september worden opnieuw de Primetime Emmy Awards uitgereikt in het Microsoft Theater in Los Angeles. Grote kanshebber op deze 71e editie is -opnieuw- de HBO-reeks 'Game of Thrones'. De prijsuitreiking doet het dit jaar zonder vaste presentator, wat al geleden was van 2003.
Sean Bean weigert voortaan rollen waarin zijn personage sterft - Actueel

Sean Bean weigert voortaan rollen waarin zijn personage sterft

De Britse acteur Sean Bean heeft het gehad met rollen waarin zijn personage op het scherm sterft. Na zijn onthoofding in "Game of Thrones" en zijn dood in onder meer "Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" en Bond-film "GoldenEye", vertelt de 60-jarige acteur aan de Britse tabloid The Sun... Verder lezen...
The Lord of the Rings keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie - Actueel

"The Lord of the Rings" keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie

Amazon Studios heeft bekendgemaakt neer te strijken in Nieuw-Zeeland voor het opnemen van de televisieserie van "The Lord Of The Ring's", gebaseerd op de fantasyboeken van J.R.R. Tolkien. De pre-productie is inmiddels gestart en in de aankomende maanden wordt er gefilmd in Auckland. Dit meldt... Verder lezen...
Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb - Actueel

Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb

Highclere Castle, waar het razend populaire 'Downton Abbey' is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen gasten uit de aristocratie. Twee fans van de Britse serie krijgen namelijk de kans om via Airbnb exclusief één nachtje in het beroemde kasteel te overnachten.
Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren - Actueel

"Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren"

Volgens een bekende royaltykenner heeft Meghan Markle heimwee naar haar leven als Hollywoodactrice. Dat is ook één van de redenen waarom ze niet houdt van haar strikte leven als Britse royal, zo klinkt het.
Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo - Actueel

Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo

Kevin Hart (40) heeft een klacht aan zijn been. Een vrouw eist ruim 50 miljoen euro van de komiek, omdat hun seksuele ontmoeting in 2017 opzettelijk zou zijn gefilmd. Dat meldt het online showbizzmagazine TMZ. De beelden werden later ook gebruikt in een afpersingszaak.
Music video van My Family - Actueel

Music video van My Family

Rap-sterren MIGOS, KAROL G, SNOOP DOGG en ROCK MAFIA onthullen de originele hit "My Family" voor de film: THE ADDAMS FAMILY