Brad Pitt krijgt onder zijn voeten van radiopresentator: "Laat mijn lief met rust" - Actueel Cinema

    
Actueel
Brad Pitt krijgt onder zijn voeten van radiopresentator:

Online geflirt van Brad Pitt heeft jaloezie opgewekt bij radio-dj Terrence J. Die liet aan zijn publiek weten dat Brad Pitt moet stoppen met zijn vriendin Jasmine Sanders te versieren, want "anders gaan er ongelukken gebeuren". 

Sinds Brad Pitt (55) in 2016 scheidde van Angelina Jolie is de Amerikaans acteur op vrije voeten. Dat bezorgt de Amerikaanse radiopresentator en acteur Terrence J (37) behoorlijk wat stress. Onlangs flirtte Brad immers openlijk met de vriendin van Terrence J, het Duits-Amerikaans model Jasmine Sanders (28). Naar aanleiding van het filmfestival van Venetië, waar Brad zijn nieuwe film 'Ad Astra' voorstelt, werd hem in een tv-interview gevraagd wat hij van plan was in Italië. "Eindelijk de vrouw van mijn leven vinden. Al zal dat niet makkelijk worden. Ik word er niet jonger op. Wie wil er nu iets beginnen met een dinosaurus uit Hollywood?", lachte hij.

Zijn gebeden werden beantwoord door Jasmine Sanders op sociale media. "Ik ben in Venetië, schat. Ik zal je het adres van mijn hotel doorgeven", schreef ze. Dat wekte meteen de interesse van Brad op. "Dat is zo lief. Hopelijk heeft je kamer satijnen lakens", knipoogde hij. Waarop Jasmine het spelletje meespeelde. "Maakt niet uit, we gaan die lakens niet nodig hebben. Het zal veel te warm worden op die kamer", antwoordde ze. Uiteraard ontging hun virtueel geflirt ook Terrence J niet. Hij begon ze duidelijk te knijpen, uit vrees zijn vriendin te verliezen aan de topacteur. "We hebben het hier wel over Brad Pitt, hè. Die kerel kan elke vrouw krijgen die hij wil. Ze vallen bij bosjes in zwijm voor hem als hij nog maar naar hen lacht. En nu jaagt hij dus op mijn lief. Echt, ik smeek hem: gast, laat mijn lief met rust. Want ik ga ongelukken doen als hij haar versiert. Ik vlieg dan meteen naar Italië en maak spaghetti bolognaise van hem. Spaghetti Bradenese!", lezen we in TV Familie. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online - Actueel

Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online

Gisteren loste ze nog een korte teaser, maar vandaag heeft de Amerikaanse zangeres Billie Eilish de titelsong van de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound.
Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song - Actueel

Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song

In april gaat de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", in wereldpremière. Traditioneel hoort bij iedere Bond-film ook een nieuwe soundtrack. Dit jaar wordt die verzorgd door Billie Eilish. De zangeres deelde op Instagram alvast een teaser van haar nummer.
Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie - Actueel

Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg krijgt haar eigen realityshow. Het programma zal de 17-jarige Thunberg volgen tijdens haar acties tegen de klimaatverandering.
Populaire reeks 'Sex Education' krijgt vervolg - Actueel

Populaire reeks 'Sex Education' krijgt vervolg

De razend populaire reeks 'Sex Education' krijgt een vervolg, zo maakte Netflix via sociale media bekend. Seizoen twee is nog maar een maand uit, maar toch staat een derde seizoen al op de planning.
'Dancing on the Ceiling' in Cinema Zed! - Actueel

'Dancing on the Ceiling' in Cinema Zed!

The Academy nomineerde dit jaar geen enkele vrouw voor de Oscar voor Beste Regisseur. En dat is eerder de regel dan de uitzondering: in 92 jaar tijd werden slechts vijf vrouwen genomineerd in deze categorie. Op 8 maart staat Leuven in het teken van internationale vrouwendag. Met curator Cecilia... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Britse kindster Raphael Coleman uit 'Nanny McPhee' overleden - Actueel

Britse kindster Raphael Coleman uit 'Nanny McPhee' overleden

De vroegere Britse acteur Raphael Coleman is op 25-jarige leeftijd overleden, zo heeft de Britse kwaliteitskrant The Independent vandaag op gezag van een tweet van zijn moeder gemeld. Hij raakte vooral bekend door de film 'Nanny McPhee'.