Brad Pitt krijgt onder zijn voeten van radiopresentator: "Laat mijn lief met rust" - Actueel Cinema

    
Actueel
Brad Pitt krijgt onder zijn voeten van radiopresentator:

Online geflirt van Brad Pitt heeft jaloezie opgewekt bij radio-dj Terrence J. Die liet aan zijn publiek weten dat Brad Pitt moet stoppen met zijn vriendin Jasmine Sanders te versieren, want "anders gaan er ongelukken gebeuren". 

Sinds Brad Pitt (55) in 2016 scheidde van Angelina Jolie is de Amerikaans acteur op vrije voeten. Dat bezorgt de Amerikaanse radiopresentator en acteur Terrence J (37) behoorlijk wat stress. Onlangs flirtte Brad immers openlijk met de vriendin van Terrence J, het Duits-Amerikaans model Jasmine Sanders (28). Naar aanleiding van het filmfestival van Venetië, waar Brad zijn nieuwe film 'Ad Astra' voorstelt, werd hem in een tv-interview gevraagd wat hij van plan was in Italië. "Eindelijk de vrouw van mijn leven vinden. Al zal dat niet makkelijk worden. Ik word er niet jonger op. Wie wil er nu iets beginnen met een dinosaurus uit Hollywood?", lachte hij.

Zijn gebeden werden beantwoord door Jasmine Sanders op sociale media. "Ik ben in Venetië, schat. Ik zal je het adres van mijn hotel doorgeven", schreef ze. Dat wekte meteen de interesse van Brad op. "Dat is zo lief. Hopelijk heeft je kamer satijnen lakens", knipoogde hij. Waarop Jasmine het spelletje meespeelde. "Maakt niet uit, we gaan die lakens niet nodig hebben. Het zal veel te warm worden op die kamer", antwoordde ze. Uiteraard ontging hun virtueel geflirt ook Terrence J niet. Hij begon ze duidelijk te knijpen, uit vrees zijn vriendin te verliezen aan de topacteur. "We hebben het hier wel over Brad Pitt, hè. Die kerel kan elke vrouw krijgen die hij wil. Ze vallen bij bosjes in zwijm voor hem als hij nog maar naar hen lacht. En nu jaagt hij dus op mijn lief. Echt, ik smeek hem: gast, laat mijn lief met rust. Want ik ga ongelukken doen als hij haar versiert. Ik vlieg dan meteen naar Italië en maak spaghetti bolognaise van hem. Spaghetti Bradenese!", lezen we in TV Familie. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards - Actueel

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

Op zondag 22 september worden opnieuw de Primetime Emmy Awards uitgereikt in het Microsoft Theater in Los Angeles. Grote kanshebber op deze 71e editie is -opnieuw- de HBO-reeks 'Game of Thrones'. De prijsuitreiking doet het dit jaar zonder vaste presentator, wat al geleden was van 2003.
Sean Bean weigert voortaan rollen waarin zijn personage sterft - Actueel

Sean Bean weigert voortaan rollen waarin zijn personage sterft

De Britse acteur Sean Bean heeft het gehad met rollen waarin zijn personage op het scherm sterft. Na zijn onthoofding in "Game of Thrones" en zijn dood in onder meer "Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" en Bond-film "GoldenEye", vertelt de 60-jarige acteur aan de Britse tabloid The Sun... Verder lezen...
The Lord of the Rings keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie - Actueel

"The Lord of the Rings" keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie

Amazon Studios heeft bekendgemaakt neer te strijken in Nieuw-Zeeland voor het opnemen van de televisieserie van "The Lord Of The Ring's", gebaseerd op de fantasyboeken van J.R.R. Tolkien. De pre-productie is inmiddels gestart en in de aankomende maanden wordt er gefilmd in Auckland. Dit meldt... Verder lezen...
Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb - Actueel

Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb

Highclere Castle, waar het razend populaire 'Downton Abbey' is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen gasten uit de aristocratie. Twee fans van de Britse serie krijgen namelijk de kans om via Airbnb exclusief één nachtje in het beroemde kasteel te overnachten.
Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren - Actueel

"Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren"

Volgens een bekende royaltykenner heeft Meghan Markle heimwee naar haar leven als Hollywoodactrice. Dat is ook één van de redenen waarom ze niet houdt van haar strikte leven als Britse royal, zo klinkt het.
Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo - Actueel

Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo

Kevin Hart (40) heeft een klacht aan zijn been. Een vrouw eist ruim 50 miljoen euro van de komiek, omdat hun seksuele ontmoeting in 2017 opzettelijk zou zijn gefilmd. Dat meldt het online showbizzmagazine TMZ. De beelden werden later ook gebruikt in een afpersingszaak.
Music video van My Family - Actueel

Music video van My Family

Rap-sterren MIGOS, KAROL G, SNOOP DOGG en ROCK MAFIA onthullen de originele hit "My Family" voor de film: THE ADDAMS FAMILY