Kritiek op Kristen Stewart na nieuwste partnerwissel: - Actueel Cinema

   - 

Het liefdesleven van de Amerikaanse actrice Kristen Stewart is behoorlijk stormachtig de laatste tijd. Op enkele maanden tijd heeft ze drie verschillende vrouwen versleten. Dat is ook Hollywood niet ontgaan. 

Enkele maanden geleden was Kristen Stewart nog samen met styliste Sara Dinkin. Dat sprookje duurde niet lang, want de 29-jarige 'Twilight'-actrice ruilde Sara deze zomer in voor haar ex, topmodel Stella Maxwell (29). Hoewel Kristen haar enkele weken geleden nog de "vrouw van haar leven" noemde, heeft ze intussen haar zinnen gezet op Dylan Meyer, een scenariste die ze ontmoette tijdens een feestje. En dat tot groot verdriet van Stella, zo vertelt een insider. "Na hun vakantie in Italië kwamen er algauw weer spanningen tussen Kristen en Stella. Omdat ze allebei zo'n dominant karakter hebben, komt het snel tot ruzies. En dus bolde Kristen het weer af. (...) Stella is wanhopig. Ze doet niets anders dan huilen. Ze is helemaal van slag door liefdesverdriet", zo citeert TV Familie.

In Hollywood vinden critici dat het de spuigaten uitloopt. "Wat een womanizer is die Kristen. Ze speelt met de gevoelens van al die vrouwen. Het is haar enkel om nieuwe veroveringen te doen. Denkt ze dat ze Leonardo DiCaprio is, misschien?", klinkt het. Haar vrienden zijn het daar niet mee eens en springen voor de actrice in de bres. "Als een man zoals DiCaprio van meisje naar meisje fladdert, wordt daar met bewondering over gesproken. Als een vrouw dat doet, wordt er schande van gesproken. Echt fair is dat niet, hè! Hopelijk lukt het nu wel met Dylan. Dat zou wat rust in haar leven brengen. Kristen wordt makkelijk verliefd, maar hopelijk blijft ze dat nu op Dylan", luidt het. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga: New Moon

Fantasy, Romantisch  Regie: Chris Weitz Met: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Alex Meraz,... Bella Swan (Kristen Stewart) zit in zak en as na het abrupte vertrek van haar grote liefde, de vampier Edward Cullen (Robert Pattinson). Gelukkig zorgt de groeiende vriendschap met de charmante Jacob Black (Taylor Lautner) voor afleiding. Langzaam maar zeker gaat ze zich thuis voelen in de wereld... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: