Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag - Actueel Cinema

    
Actueel
Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag

Actrice Heather Locklear, bekend van de populaire jaren 90-soap 'Melrose Place', is door een Amerikaanse rechter veroordeeld wegens wangedrag. De 57-jarige vrouw viel onder meer een ambulancier en een politieagent aan. De rechter heeft haar een voorwaardelijke celstraf gegeven, meldt CNN. 

De feiten dateren van februari vorig jaar. De vriend van Locklear contacteerde de hulpdiensten omdat ze hem verschillende slagen had toegebracht. Volgens het proces-verbaal van de interventie "werkte de actrice niet mee en viel ze hulpverleners aan". De politie arresteerde de vrouw en sloot haar op in een cel. Er waren duidelijke aanwijzingen dat ze haar partner had mishandeld, stond te lezen in de aanklacht. Het proces tegen Locklear verliep zonder incidenten. De actrice heeft haar advocaat gevraagd om geen verzet aan te tekenen tegen de beschuldigingen van wangedrag. In het Amerikaanse rechtssysteem geldt dat impliciet als een schuldbekentenis.

De rechter heeft Locklear een voorwaardelijke celstraf van 120 dagen gegeven. Ze is verplicht om vanaf 6 september een psychiatrische behandeling van een maand lang te volgen. Als de actrice het behandelingsprogramma weigert te volgen, vliegt ze alsnog achter de tralies. Ze moet zich ook de volgende drie jaar houden aan een reeks voorwaarden: ze mag geen wapens, alcohol en medicijnen zonder voorschrift kopen.

De actrice kampt al langere tijd met een drank- en drugsverslaving. In september 2008 werd Locklear gearresteerd wegens rijden onder invloed. Beelden van het incident verschenen vrijwel meteen op de tabloidwebsite TMZ. Amper een jaar daarna vloog de actrice opnieuw tegen de lamp nadat ze volgens politieagenten roekeloos met haar auto reed. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Vergeet even de coronacrisis met deze 10 feel good-films - Actueel

Vergeet even de coronacrisis met deze 10 feel good-films

Soms willen we toch allemaal wel een paar uurtjes ontsnappen uit de realiteit van vandaag. En daar helpen wij bij Cinenews jullie maar al te graag een handje mee. Vergeet even de hele coronacrisis met deze 10 feel good-films!
Vanavond op TV: The Beach house - Actueel

Vanavond op TV: The Beach house

Kijk vanavond, nu maandag 17 augustus, om 20u35 op VITAYA naar "The Beach house"!
Duitse actrice Ruth Gassmann, bekend van voorlichtingsfilms 'Helga', overleden - Actueel

Duitse actrice Ruth Gassmann, bekend van voorlichtingsfilms 'Helga', overleden

De actrice Ruth Gassmann die in de jaren zestig bekendheid verwierf als de hoofdrolspeelster in de Duitse voorlichtingsfilms 'Helga', is overleden. Ze stierf vrijdag in München op 85-jarige leeftijd na een korte ernstige ziekte. Dat heeft haar zoon aan het nieuwsagentschap dpa gemeld.
Vanavond op TV: Hancock - Actueel

Vanavond op TV: Hancock

Kijk vanavond, nu zondag 9 augustus, om 20u30 op Q2 naar "Hancock"!
Vanavond op TV: Legally Blonde - Actueel

Vanavond op TV: Legally Blonde

Kijk vanavond, nu zaterdag 8 augustus, om 20u25 op VIJF naar "Legally Blonde"!
Stemacteur van 'The Simpsons' kritisch over nieuwe castingrichtlijnen - Actueel

Stemacteur van 'The Simpsons' kritisch over nieuwe castingrichtlijnen

Harry Shearer, stemacteur voor de animatieserie 'The Simpsons', trekt van leer tegen de groeiende opvatting als zou het ongepast zijn om de stemmen van gekleurde personages te laten inspreken door witte acteurs. Hij kant zich zo tegen de beslissing van de makers om niet langer witte acteurs te... Verder lezen...