Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag - Actueel Cinema

    
Actueel
Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag

Actrice Heather Locklear, bekend van de populaire jaren 90-soap 'Melrose Place', is door een Amerikaanse rechter veroordeeld wegens wangedrag. De 57-jarige vrouw viel onder meer een ambulancier en een politieagent aan. De rechter heeft haar een voorwaardelijke celstraf gegeven, meldt CNN. 

De feiten dateren van februari vorig jaar. De vriend van Locklear contacteerde de hulpdiensten omdat ze hem verschillende slagen had toegebracht. Volgens het proces-verbaal van de interventie "werkte de actrice niet mee en viel ze hulpverleners aan". De politie arresteerde de vrouw en sloot haar op in een cel. Er waren duidelijke aanwijzingen dat ze haar partner had mishandeld, stond te lezen in de aanklacht. Het proces tegen Locklear verliep zonder incidenten. De actrice heeft haar advocaat gevraagd om geen verzet aan te tekenen tegen de beschuldigingen van wangedrag. In het Amerikaanse rechtssysteem geldt dat impliciet als een schuldbekentenis.

De rechter heeft Locklear een voorwaardelijke celstraf van 120 dagen gegeven. Ze is verplicht om vanaf 6 september een psychiatrische behandeling van een maand lang te volgen. Als de actrice het behandelingsprogramma weigert te volgen, vliegt ze alsnog achter de tralies. Ze moet zich ook de volgende drie jaar houden aan een reeks voorwaarden: ze mag geen wapens, alcohol en medicijnen zonder voorschrift kopen.

De actrice kampt al langere tijd met een drank- en drugsverslaving. In september 2008 werd Locklear gearresteerd wegens rijden onder invloed. Beelden van het incident verschenen vrijwel meteen op de tabloidwebsite TMZ. Amper een jaar daarna vloog de actrice opnieuw tegen de lamp nadat ze volgens politieagenten roekeloos met haar auto reed. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Disney+ gaat ook 'cultuurwaarschuwing' geven - Actueel

Disney+ gaat ook 'cultuurwaarschuwing' geven

Streamingdienst Disney+ komt niet alleen met een waarschuwing voor roken, maar gaat ook waarschuwingen geven bij programma's waarin personages of verhaallijnen voorkomen die tegenwoordig als beledigende stereotypen worden beschouwd. Dat meldt een woordvoerder vandaag.
Emilia Clarke getuigt openhartig over (gebrek aan) liefdesleven - Actueel

Emilia Clarke getuigt openhartig over (gebrek aan) liefdesleven

De Britse actrice Emilia Clarke is al een tijdje vrijgezel, maar ze hunkert naar de liefde. Die vindt ze maar niet, en volgens haar maakt haar bekendheid het er niet makkelijker op. Dat vertelde ze in een openhartig interview dat TV Familie citeert.
Dan toch een 'Friends'-reünie in de maak? - Actueel

Dan toch een 'Friends'-reünie in de maak?

Gaat de grote wens van 'Friends'-fans in vervulling? De zes hoofdrolspelers van 'Friends' en de bedenkers van de iconische hitserie zouden in gesprek zijn met HBO Max om een reüniespecial te maken. Wat het project juist inhoudt is nog niet bekend maar het zou niet gaan om nieuwe afleveringen.
'Game of Thrones'-actrice wil dolgraag eerste vrouwelijke James Bond worden - Actueel

'Game of Thrones'-actrice wil dolgraag eerste vrouwelijke James Bond worden

Volgend jaar komt de nieuwe 'James Bond'-film uit. Daarin zal Daniel Craig opnieuw de hoofdrol voor zijn rekening nemen, maar de kans bestaat dat een vrouw het daarna van hem overneemt. In dat geval kunnen de makers alvast rekenen op een wel heel populaire actrice.
5 films over autoracen - Actueel

5 films over autoracen

Deze week verschijnt het langverwachte "Le Mans 66" in de Belgische cinemazalen. Matt Damon speelt legende Carroll Shelby die wordt ingeschakeld door de Amerikaanse fabrikant Ford om een auto te maken die de Ferrari kan verslaan in de legendarische race van de 24 uur van Le Mans. De grote... Verder lezen...
De beste Vlaamse series op Netflix - Actueel

De beste Vlaamse series op Netflix

Eerder deze maand werd aangekondigd dat Sky een internationale remake van Beau Séjour zal maken. En ook Netflix voegt alsmaar meer Vlaamse series toe aan het aanbod.