Netflix kondigt vierde en laatste seizoen van "13 Reasons Why" aan - Actueel Cinema

   - 

De productie van het vierde en laatste seizoen van "13 Reasons Why" is van start gegaan. Netflix heeft gisteren bovendien de trailer van het derde seizoen online gezet. In de reeks legt het tienermeisje Hannah Baker op cassettebandjes uit waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.

 "13 Reasons Why", dat zich afspeelt rond de zelfmoord van de tiener Hannah Baker, kwam eerder in opspraak vanwege de expliciete scène waarin het meisje een eind aan haar leven maakt. Netflix besloot onlangs om dat bewuste moment uit de laatste aflevering van het eerste seizoen te schrappen. Alleen de reactie van Hannahs ouders is nu nog in de serie te zien. Het is niet de eerste maatregel die Netflix treft nadat de controverse ontstond.

De streamingdienst begon het tweede seizoen van de serie met een fragment waarin de hoofdpersonages de kijkers adviseren wat ze moeten doen als ze van streek of anderszins beïnvloed raken door wat ze in "13 Reasons Why" zien.

Wie vragen heeft rond zelfdoding kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: