Prequel van 'SpongeBob SquarePants' in de maak - Actueel Cinema

    
Actueel
Prequel van 'SpongeBob SquarePants' in de maak

Kinderzender Nickelodeon heeft groen licht gegeven voor een prequel van hun populaire reeks 'SpongeBob SquarePants'. De nieuwe serie zal de naam 'Kamp Koral' dragen en bevat dertien afleveringen.

 Wat spookte SpongeBob SquarePants allemaal uit voor hij terechtkwam in Bikinibroek en ging wonen in zijn befaamde ananas? Een nieuwe prequelreeks moet hierop een antwoord bieden. De Amerikaanse zender Nickelodeon, waarop de leutige spons intussen al twintig jaar te zien is, start deze maand met de productie van de nieuwe serie. Dat meldt het Amerikaanse blad Variety.

De prequel krijgt de naam 'Kamp Koral' en zal gebruik maken van geavanceerde computergestuurde animatietechnieken in plaats van de klassieke 2D-cartoonsoftware waarmee de huidige serie wordt gemaakt. Het verhaal zal gaan over de tienjarige SpongeBob die op zomerkamp gaat. Tijdens zijn verblijf in het gekste kamp van het Kelpwoud zullen de gele spons en zijn maatjes onderwater kampvuren bouwen, wilde kwallen vangen en zwemmen in het Yuckymuck-meer. In totaal zal de reeks dertien afleveringen omvatten. B

edrijfsleider Brian Robbins is alvast enthousiast over de plannen van zijn zender. "SpongeBob is ons Marvel-universum. De reeks loopt al twintig jaar op ons kanaal." Manager Ramsey Naito, die zich bezighoudt met de productie van computergeanimeerde programma's, treedt zijn opperste bij: "SpongeBob heeft een ongelooflijk universum waar je mee kan werken. Dat 'Kamp Koral' groen licht heeft gekregen, is een bewijs dat de personages nog lang niet aan hun einde toe zijn." Wanneer de nieuwe serie precies te zien zal zijn op de kinderzender, is nog niet duidelijk. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft - Actueel

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft

Jennifer Lawrence heeft totaal geen last van zenuwen tijdens het plannen van haar bruiloft. "Ik ben ook veel te lui om neurotisch te zijn", zegt de actrice, die sinds februari verloofd is met Cooke Maroney, in de podcast Naked with Catt Sadler.
Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award - Actueel

Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award

Dwayne 'The Rock' Johnson zal tijdens de uitreiking van de MTV Movie & TV Awards op 17 juni de MTV Generation Award in ontvangst mogen nemen. Dat maakte MTV zelf bekend.
Professor moet opstappen na Netflix-serie When They See Us - Actueel

Professor moet opstappen na Netflix-serie "When They See Us"

Elizabeth Lederer, de voormalige officier van justitie in de beroemde zaak rond de zogenoemde Central Park Five, heeft haar ontslag ingediend als professor aan de prestigieuze Columbia Law School nadat een grote groep zwarte studenten haar ontslag hadden geëist.
'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester - Actueel

'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester

De fans van de razend populaire sitcom 'Friends' kunnen hun hart ophalen in Manchester. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de serie pakt de lokale Primark namelijk uit met een replica van de Central Perk coffee shop.
Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken - Actueel

Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken

De Amerikaanse filmregisseur Bryan Singer heeft een schikking getroffen in de zaak rond Cesar Sanchez-Guzman, die Singer beschuldigt van seksueel misbruik. De schikking houdt in dat Singer 150.000 dollar (ruim 132.000 euro) moet betalen, schrijft Los Angeles Times.
Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man - Actueel

Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man

Gwyneth Paltrow (46) is vorig jaar getrouwd met Brad Falchuk (48), maar ze hebben ervoor gekozen om niet in hetzelfde huis te wonen. Toch benadrukt de actrice dat ze "het ideale huwelijk" hebben. Paltrow deed die opvallende onthulling tijdens een bijzonder openhartig gesprek over haar huwelijk in... Verder lezen...