Prequel van 'SpongeBob SquarePants' in de maak - Actueel Cinema

    
Actueel
Prequel van 'SpongeBob SquarePants' in de maak

Kinderzender Nickelodeon heeft groen licht gegeven voor een prequel van hun populaire reeks 'SpongeBob SquarePants'. De nieuwe serie zal de naam 'Kamp Koral' dragen en bevat dertien afleveringen.

 Wat spookte SpongeBob SquarePants allemaal uit voor hij terechtkwam in Bikinibroek en ging wonen in zijn befaamde ananas? Een nieuwe prequelreeks moet hierop een antwoord bieden. De Amerikaanse zender Nickelodeon, waarop de leutige spons intussen al twintig jaar te zien is, start deze maand met de productie van de nieuwe serie. Dat meldt het Amerikaanse blad Variety.

De prequel krijgt de naam 'Kamp Koral' en zal gebruik maken van geavanceerde computergestuurde animatietechnieken in plaats van de klassieke 2D-cartoonsoftware waarmee de huidige serie wordt gemaakt. Het verhaal zal gaan over de tienjarige SpongeBob die op zomerkamp gaat. Tijdens zijn verblijf in het gekste kamp van het Kelpwoud zullen de gele spons en zijn maatjes onderwater kampvuren bouwen, wilde kwallen vangen en zwemmen in het Yuckymuck-meer. In totaal zal de reeks dertien afleveringen omvatten. B

edrijfsleider Brian Robbins is alvast enthousiast over de plannen van zijn zender. "SpongeBob is ons Marvel-universum. De reeks loopt al twintig jaar op ons kanaal." Manager Ramsey Naito, die zich bezighoudt met de productie van computergeanimeerde programma's, treedt zijn opperste bij: "SpongeBob heeft een ongelooflijk universum waar je mee kan werken. Dat 'Kamp Koral' groen licht heeft gekregen, is een bewijs dat de personages nog lang niet aan hun einde toe zijn." Wanneer de nieuwe serie precies te zien zal zijn op de kinderzender, is nog niet duidelijk. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Makers van 'The Simpsons' halen Donald Trump door de mangel - Actueel

Makers van 'The Simpsons' halen Donald Trump door de mangel

De makers van 'The Simpsons' hebben opnieuw stevig de draak gestoken met de Amerikaanse president Donald Trump. In een parodie op 'West Wing Story' worden de vier Congresleden die volgens hem "terug naar hun land moeten" opgevoerd. Het filmpje werd op YouTube geplaatst.
Quentin Tarantino (56) wordt voor het eerst vader - Actueel

Quentin Tarantino (56) wordt voor het eerst vader

De Amerikaanse sterregisseur Quentin Tarantino heeft bekendgemaakt dat hij met zijn vrouw Daniela Pick (35) een kind verwacht. Het is voor het 56-jarige filmicoon de eerste keer dat hij vader wordt. Dat meldt People Magazine.
Dwayne The Rock Johnson is best betaalde acteur - Actueel

Dwayne "The Rock" Johnson is best betaalde acteur

Hollywoodster Dwayne "The Rock" Johnson is momenteel de best betaalde acteur wereldwijd, volgens een rangschikking van het Amerikaanse weekblad Forbes. De 47-jarige acteur heeft de voorbije twaalf maanden 89,4 miljoen dollar op zijn rekening zien verschijnen.
Speeddate met... Tim Mielants! - Actueel

Speeddate met... Tim Mielants!

Vanaf 28 augustus loopt 'De Patrick', de prachtige debuutfilm van Tim Mielants, bij ons in de zalen. Daarin schittert onder meer Kevin Janssens, die voor deze rol maar liefst 17 kilo bijkwam. Hoewel haast onherkenbaar, belichaamt hij de Patrick als geen ander.    Verder lezen op Cinevox
Nederland krijgt Disney+ - Actueel

Nederland krijgt Disney+

De videostreamingdienst Disney+ wordt op 12 november gelanceerd in de VS, Canada én Nederland. Dat kondigde de Amerikaanse entertainmentreus aan. Een week later zijn Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt.
Het BESTE van Leonardo DI CAPRIO - Actueel

Het BESTE van Leonardo DI CAPRIO

Ter gelegenheid van Leonardos glansrol als Rick Dalton in Once Upon a Time... In Hollywood lijstten wij nog 6 films op waar je deze meesteracteur in volle glorie aan het werk ziet.
Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag - Actueel

Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag

Actrice Heather Locklear, bekend van de populaire jaren 90-soap 'Melrose Place', is door een Amerikaanse rechter veroordeeld wegens wangedrag. De 57-jarige vrouw viel onder meer een ambulancier en een politieagent aan. De rechter heeft haar een voorwaardelijke celstraf gegeven, meldt CNN.
Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons' - Actueel

Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons'

De Britse actrice Olivia Colman zal te horen zijn in het volgende seizoen van de iconische animatiereeks 'The Simpsons'. Ze gaat de stem inspreken vaan een "femme fatale" die "Homer probeert te verleiden", zo schrijft het Britse entertainmentmagazine NME op aanhalen van producer James L. Brooks.