"Beverly Hills, 90210"-acteur Jed Allan gestorven - Actueel Cinema

   - 

Slechts enkele dagen na het overlijden van Luke Perry is opnieuw een lid van de cast van de serie "Beverly Hills, 90210" overleden. Acteur Jed Allan is op 84-jarige leeftijd overleden, zo maakte zijn zoon Rick Brown bekend op Facebook. Allan speelde in de serie de vader van de tiener Steve Sanders, vertolkt door Ian Ziering. 

"Het is zo triest te horen dat we nog een 90210-collega hebben verloren", aldus Ian Ziering op Instagram. "Het was leuk met hem te werken. Hij zal gemist worden." Allan speelde ook in series zoals "General Hospital", "Lassie" en "California Clan". Op 4 maart was 90210-acteur Luke Perry overleden op 52-jarige leeftijd. Hij vertolkte Dylan McKay in de show. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: