Comeback van The Dude uit 'The Big Lebowski' blijkt reclamespotje van Stella Artois - Actueel Cinema

   - 

Anticlimax voor de fans van het legendarische personage The Dude uit de Coen-klassieker 'The Big Lebowski', vertolkt door Jeff Bridges: toen Jeffrey Lebowski enkele dagen geleden opdook in een kort filmpje op Twitter gonsde het van de geruchten over een volwaardige comeback, maar zijn verschijning was louter een gimmick voor een Super Bowl-spotje van Stella Artois, zo blijkt nu. 

"Can't be living in the past, man. Stay Tuned", zo schreef Bridges onder het 15 seconden korte filmpje. Slechts enkele seconden zagen we - de intussen grijs geworden - Jeff Lebowski in beeld verschijnen, met een kort lachje. Vervolgens zien we de datum 3 februari 2019 in beeld verschijnen. Genoeg om een heuse geruchtenmolen op gang te brengen. Nochtans lieten regisseurs Joel en Ethan Coen al in 2016 in een interview met Variety verstaan dat er geen vervolg komt op hun succesfilm uit 1998. De hoop van de fans bleek inderdaad al snel ijdel, want de comeback van The Dude beperkt zich tot een reclamespotje voor Stella Artois.

Dat werd duidelijk nadat The Dude een nieuw filmpje had getweet, deze keer 45 seconden lang, waarin 'Sex and the City'-ster Sarah Jessica Parker in de huid van haar personage Carrie Bradshaw een Stella bestelt in een bar en The Dude plots binnenwandelt. De Super Bowl - de finale van het American football, één van de meest bekeken tv-uitzendingen van het jaar in de Verenigde Staten - staat naast het sportieve element ook bekend voor de lange reclamepauze, waarin adverteerders zich voor grof geld steevast van hun meest creatieve kant laten zien. Naar dat reclameblok en de halftime-show wordt door het tv-publiek dan ook reikhalzend uitgekeken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Big Lebowski

The Big Lebowski

Komedie  Regie: Joël Coen & Ethan Coen Met: Jeff Bridges, John Gooman, Steve Buscemi,... Jeffrey Lebowski, die bij voorkeur en doorgaans 'The Dude' genoemd wordt, krijgt bezoek van twee onbehouwen en niet al te snuggere mannen die hem hardhandig vragen waar 'het geld' is. Ze denken dat hij de miljonair is met diezelfde naam, en wiens jonge vrouw grote schulden heeft; ze urineren zelfs... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: