John Malkovich vertolkt Harvey Weinstein in toneelstuk - Actueel Cinema

   - 

John Malkovich zal in de huid kruipen van Harvey Weinstein in een toneelstuk over de omstreden producent. Dat onthulde de acteur zelf. 

Schrijver David Mamet kondigde eerder dit jaar al aan dat hij bezig was met een stuk over het leven van de gevallen filmproducent, maar het was nog onduidelijk wie de hoofdrol zou pakken. Malkovich vertelde zelf in een interview op het Ruhrfestival in het Duitse Recklinghausen dat hij die hoofdrol krijgt in het stuk met de naam 'Bitter Wheat'. Malkovich onthulde dat het "een vrolijk en tegelijkertijd walgelijk stuk" gaat worden.

Harvey Weinstein, Oscar-winnend producent bekend van films als 'Shakespeare in Love', 'Gangs of New York' en 'My Week with Marilyn', is door meer dan zeventig vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag en verkrachting. Gisteren werd hij officieel aangeklaagd voor verkrachting, volgende week dinsdag verschijnt hij al voor de rechter. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: