"Deuce Bigalow"-acteur Rob Schneider binnenkort naar Antwerpen voor zaalshow - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur en stand-upcomedian Rob Schneider zal binnenkort Europa rondtrekken met zijn zaalshow "An Evening With Rob Schneider". Op 25 maart is het de beurt aan Antwerpen. Dan treedt de komiek op in de Antwerpse theaterzaal Elckerlyc, meldt het theater vandaag in een persbericht. 

Rob Schneider is bij het grote publiek bekend van zijn hoofdrollen in komische films als "Deuce Bigalow" en "The Animal". De acteur begon zijn carrière echter als stand-upcomedian en brak door in de televisiewereld toen hij gevraagd werd om te schrijven voor de populaire televisieshow "Saturday Night Live".

Met zijn zaalshow "An Evening With Rob Schneider" keert de Amerikaanse komiek terug naar zijn roots. Het optreden in Antwerpen maakt deel uit van een Europese tournee die onder meer halt houdt in Londen, Glasgow, Birmingham, Oslo, Stockholm, Kopenhagen, Amsterdam en Dublin. Tickets voor het Belgische optreden zijn verkrijgbaar vanaf 19 januari, laat theaterzaal Elckerlyc nog weten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Deuce Bigalow : European Gigolo

Deuce Bigalow : European Gigolo

Komedie  Regie: Tom Brady Met: Rob Schneider, Eddie Griffin, Til Schweiger In Deuce Bigalow European Gigolo gaat het spraakmakende avontuur van onze sexy gigolo Deuce Bigalow (Rob Schneider) verder. Dit "geschenk voor de vrouw" wordt in de verleiding gebracht om zijn oude beroep weer op te pakken, wanneer zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Griffin) hem uitnodigt voor een... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: