Lindsay Lohan ontwerpt eigen 'Lohan Island' in Dubai - Actueel Cinema

    
Actueel
Lindsay Lohan ontwerpt eigen 'Lohan Island' in Dubai

In de Amerikaanse talkshow 'The Wendy Williams Show' heeft actrice Lindsay Lohan onthult dat ze plannen heeft om één van de eilanden in de artificiële archipel voor de kust van Dubai - 'The World Islands' - naar haar eigen smaak te ontwerpen. Het kunstmatige eiland zal 'Lohan Island' heten. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. 

Het bleef lang stil rond de 'Mean Girls'-actrice, maar deze week kwam de 31-jarige Lohan boven water met enkele nieuwe projecten. Zo zal ze binnenkort te zien zijn in de Britse sitcom 'Sick Note' naast Rupert Grint en Nick Frost en heeft ze grootse privéplannen die haar indrukwekkende vastgoedportefeuille nog wat zullen aandikken. Ze is al trotse eigenaar van een nachtclub in Athene - de 'Lohan Nightclub' - en kondigde aan dat ze binnenkort een nieuwe club in Mykonos zal openen. Maar veruit het grootste project wordt de inrichting van haar eigen, zelf ontworpen eiland. 'The World Islands' is een gigantisch toeristisch bouwproject, vier kilometer voor de kust van Dubai. Het is tot op heden 's werelds grootste en meest ambitieuze baggerproject, met een prijskaartje van naar schatting 8,5 miljard euro. De bouw van het archipel van 9 km op 6 km, waarbinnen zo'n 300 eilandjes liggen, begon in 2003 en de eerste eilanden werden eind vorig jaar opgeleverd. Gigantische vastgoedprojecten hebben er plaats, geïnspireerd op diverse locaties in de wereld. Zo bestaat er een eiland dat zich spiegelt aan de elegantie van Venetië, of eentje waar je je in een betoverend bergdorpje in Zwitserland waant.

Bovendien plant Lohan dit najaar haar filmcomeback met de horrorprent 'The Shadow Within', waarin ze een privédetective speelt die afstamt van weerwolven. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Officieel: ster van 'The Walking Dead' stapt uit de serie - Actueel

Officieel: ster van 'The Walking Dead' stapt uit de serie

Na maanden van geruchten heeft Andrew Lincoln eindelijk bevestigd: het negende seizoen van 'The Walking Dead', dat vanaf 7 oktober uitgezonden wordt, zal zijn laatste zijn. Dat kondigde Lincoln zelf aan op entertainmentbeurs Comic-Con in San Diego. De Engelse acteur vertolkte sinds 2010 de rol van... Verder lezen...
De durvers achter 'Torpedo' - Actueel

De durvers achter 'Torpedo'

De opnames van 'Torpedo' zijn enkele dagen geleden van start gegaan. 'Torpedo' moet een avontuurlijke duikbootfilm worden die zich afspeelt tijdens WO II. Regisseur is Sven Huybrechts en de producers zijn Kobe Van Steenberghe en Hendrik Verthé, dezelfde durvers die ook al 'Patser', 'Black' en 'Image... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest - Actueel

Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest

Scarlett Johansson zou de rol van transgenderman Dante Gill spelen in de film 'Rub and Tug', over een misdaadkoning die een massagesalon gebruikte als dekmantel voor prostitutie. Er volgde kritiek op de casting van Johansson; velen vroegen zich af waarom de rol niet naar een transgenderactrice ging.
Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst - Actueel

Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst

Johnny Depp heeft een akkoord bereikt met zijn voormalige management. De Amerikaanse acteur klaagde The Management Group (TMG) eerder aan voor fraude en eiste 25 miljoen dollar (21 miljoen euro).
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.
Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix - Actueel

Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix

Alex Piña, de bedenker en producent van de hitserie 'La Casa de Papel', gaat exclusief voor Netflix meerdere series bedenken en schrijven. De Spanjaard heeft een exclusieve deal gesloten met de streaminggigant.