Eerste kind voor Twilight-actrice Nikki Reed - Actueel Cinema

   - 

Twilight-actrice Nikki Reed is op 25 juli bevallen van een meisje, Bodhi Soleli. De actrice en haar man, "The Vampire Diaries"-acteur Ian Somerhalder, hebben het nieuws pas gisteren bevestigd aan showbizzmagazine E! News. 

Reed, vooral gekend dankzij haar rol als vampier Rosalie Hale in "The Twilight Saga", kondigde de zwangerschap in mei van dit jaar aan via Instagram. Het koppel werd voor het eerst samen opgemerkt tijdens een afspraakje in Los Angeles in de zomer van 2014. Daarna ging het snel: al in april 2015 stapten de twee in het huwelijksbootje.

De actrice kwam in april van dit jaar nog in het oog van een kleine mediastorm terecht na een onthulling van acteur Alec Baldwin. Die laatste schreef in zijn memoires dat hij bij de opnames van een erotische scène in de film "Mini's First Time" uit 2006 niet wist dat zijn tegenspeelster Nikki Reed toen 17 jaar was. De onthulling werd meteen tegengesproken door producer Dana Brunetti. "Hij heeft haar rol persoonlijk goedgekeurd, hij wist hoe oud ze was", klonk het toen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga: New Moon

Fantasy, Romantisch  Regie: Chris Weitz Met: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Alex Meraz,... Bella Swan (Kristen Stewart) zit in zak en as na het abrupte vertrek van haar grote liefde, de vampier Edward Cullen (Robert Pattinson). Gelukkig zorgt de groeiende vriendschap met de charmante Jacob Black (Taylor Lautner) voor afleiding. Langzaam maar zeker gaat ze zich thuis voelen in de wereld... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: