Chris Pratt en Anna Faris kondigen scheiding aan - Actueel Cinema

   - 

"Guardians of the Galaxy"-acteur Chris Pratt en actrice Anna Faris kondigen aan dat ze na acht jaar huwelijk gaan scheiden. Dat melden verschillende Amerikaanse media op basis van een persmededeling van het koppel. 

Pratt en Faris laten weten dat ze met spijt in het hart deze aankondiging verspreiden. "We hebben lange tijd geprobeerd de brokken te lijmen, maar het ging niet", verklaarden ze. Het koppel wil geen andere details over de scheiding geven vanwege het welzijn van hun vijfjarig zoontje Jack. "Onze zoon heeft twee ouders die heel veel van hem houden. We willen voor zijn welzijn geen verdere details geven over onze beslissing. (...) We blijven elkaar respecteren", klinkt het in de persmededeling.

Pratt en Faris leerden elkaar in 2007 kennen op de set van de komedie "Take Me Home Tonight". Op dat moment was Anna Faris verwikkeld in een scheiding met acteur Ben Indra. Het koppel is in 2009 in Bali getrouwd. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: