Spoiler Alert : De eerste 6 minuten van Baby Driver online - Actueel Cinema

   - 

Deze namiddag werd de integrale openingssequentie van 6 minuten van de film Baby Driver op het net gegooid.  De snoodaard bleek dit keer geen obscure monteur of een concurrentiële studio te zijn, maar gebeurde door Sony Pictures zelf.
 
De studio verklaarde dat “het filmpje de beste reclame is voor de integrale film”. Bij ons weten is dit de eerste keer dat de filmstudio zelf zoveel inhoud gratis toont. Of ook de rest van de film binnenkort te zien zal zijn, is niet bekend.

BABY DRIVER gaat over een getalenteerde jonge chauffeur (Ansel Elgort) die op zijn eigen soundtrack vertrouwt om de beste in de business te zijn. Wanneer hij het meisje van zijn dromen (Lily James) ontmoet, ziet Baby een kans om zijn criminele leven en zijn collega’s (o.a. Jamie Foxx en John Hamm) achter zich te laten. Maar nadat hij gedwongen wordt om voor een gangsterbaas (Kevin Spacey) te werken, moet hij vertrouwen op zijn muziek wanneer een gedoemde overval zijn leven, liefde en vrijheid bedreigt.
 
De film komt op 2 augustus uit in de Belgische bioscopen.

Bekijk alvast hier de bewuste scène! 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Baby Driver

Baby Driver

Actie, Politie, Thriller  Regie: Edgar Wright Met: Ansel Elgort, Lily James, Jon Hamm, Kevin Spacey,... Een getalenteerde jonge chauffeur (Ansel Elgort) vertrouwt op zijn eigen soundtrack om de beste in de business te zijn. Wanneer hij het meisje van zijn dromen (Lily James) ontmoet, ziet Baby een kans om zijn criminele leven achter zich te laten. Maar nadat hij gedwongen wordt om voor een... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: