Mini Me-acteur Verne Troyer opgenomen in ontwenningskliniek - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Verne Troyer ("Austin Powers", "The Imaginarium of Doctor Parnassus") heeft zich vrijwillig laten opnemen in een ontwenningskliniek voor een alcoholverslaving. Dat laat de man zelf weten via zijn Instagram-profiel. 

Troyer kampte in het verleden al met een alcoholverslaving en wil de spreekwoordelijke koe bij de horens vatten. "Ik wil het gevecht tegen mijn alcoholverslaving dag per dag voortzetten. Daarom ben ik sinds vorige week in behandeling en heb ik mezelf vrijwillig laten opnemen in een ontwenningskliniek. Alleen op die manier kan ik de hulp krijgen die ik nodig heb", schrijft hij in een korte mededeling op het sociale netwerk. De acteur bedankt eveneens zijn fans voor alle steun die hij reeds kreeg. "Zonder jullie steun zou ik het niet kunnen", besluit hij.

De 48-jarige acteur begon zijn Hollywood-carrière als stuntacteur in diverse films als de komedie "Baby's Day Out" en de horrorfilm "Pinocchio's Revenge", maar trad pas op de voorgrond dankzij zijn rol van Mini-Me in "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me" in 1999. Door zijn kleine gestalte (circa 80 cm) wordt hij bijna uitsluitend gevraagd voor rollen in komische films en televisieseries. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: