Ken je Early Man? - Actueel Cinema

   - 

Vandaag is de teaser trailer gelanceerd van Early Man, de nieuwe animatiefilm van de makers van Wallace & Gromit en Shaun the Sheep. Regisseur Nick Park, die al vier Academy Award won, en Aardman Animation slaan voor deze prehistorische komedie opnieuw de handen in elkaar. Early Man neemt de kijkers mee op een buitengewoon spannend en nieuw avontuur samen met een onvergetelijke ‘stam’ holbewoners.

Early Man speelt zich af in het begin der tijden; tijdens de steentijd en de bronstijd. De film vertelt het verhaal van de heldhaftige holbewoner Dug en zijn beste vriend Zwijnkop. Om hun thuis te redden uit handen van de machtige vijand brengen zij heel hun stam bij elkaar. Uiteraard zijn dit, geheel in Aardman’s stijl, de grappigste en uniekste karakters.

Early Man wordt momenteel opgenomen in Bristol en komt op 31 januari 2018 uit in de bioscoop. 

Ontdek hier de eerste beelden  !

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: