Malia Obama strikt stage bij bekende Hollywoodproducent - Actueel Cinema

   - 

De oudste dochter van oud-president Barack Obama gaat stage lopen bij het bedrijf van Hollywood prodcent Harvey Weinstein. Dat schrijft Nu.nl. 

Obama's dochter zal volgens The Hollywood Reporter in februari beginnen op het New Yorkse kantoor van The Weinstein Company. Het bedrijf, dat wordt gerund door de broers Harvey en Bob Weinstein, maakte eerder films als The Artist en The King's Speech en doet momenteel mee aan de Oscar-race met de film Lion. Het zijn niet Obama's eerste stappen in Hollywood, de tiener was eerder al stagiaire op de set van de populaire Amerikaanse serie Girls. Ook werkte ze als productie-assistente op de set van de dramaserie Extant.

De voormalige presidentsdochter haalde afgelopen juni haar middelbareschooldiploma en nam toen een tijdje vrij. Deze herfst gaat ze studeren aan Harvard. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: