Acteurskoppel Kirsten Dunst en Jesse Plemons heeft trouwplannen - Actueel Cinema

   - 

Actrice Kirsten Dunst en acteur Jesse Plemons zijn verloofd. Ingewijden van de twee tortelduifjes melden dat aan entertainment nieuwswebsite Page Six. Volgens deze bronnen zou Jesse vorige week zaterdag op zijn knieën zijn gegaan om Kirsten ten huwelijk te vragen en om een prachtige ring om haar vinger te schuiven, zo weet Filmtotaal.nl. 

De vonken tussen de twee bekende sterren zouden zijn overslagen op de set van het tweede seizoen van FX Networks' serie Fargo. Dunst en Plemons spelen in deze serie toevallig genoeg een getrouwd stel. Ondanks dat de twee nooit hun relatie publiekelijk bekend hebben gemaakt, zijn de 34-jarige Kirsten en haar zes jaar jongere vriend meerdere keren zoenend gespot door paparazzi-fotografen. In september vorig jaar kon het acteurskoppel ook al niet van elkaar afblijven tijdens de afterparty van het Emmy Awards gala. Een verloving zou dus een logische volgende stap zijn in hun relatie, al willen woordvoerders van beide acteurs geen reactie geven op het nieuws. Plemons vertelde al eens tijdens een vragenpanel over de samenwerking met Dunst: "Het samenwerken met Kirsten was een geschenk. Ik hield al een langere tijd van het werk van Kirsten en was dan ook erg enthousiast toen ik haar eindelijk ontmoette. Kirsten is een geweldig persoon en we zijn beide acteurs die echt plezier hebben met het materiaal waarmee we mogen werken."

Deze nieuwe relatie van Kirsten is overigens vrij snel ontstaan na haar vorige relatie met Tron: Legacy-acteur Garrett Hedlund. Ook zij leerden elkaar kennen op een filmset. Dunst en Hedlund werden verliefd op elkaar tijdens de opnames van On The Road. In april vorig jaar verbrak het stel hun relatie na vier jaar. De precieze reden voor deze breuk is nooit naar buiten gebracht. Een pikant detail in dit verhaal is overigens dat Dunst officieel nog een relatie had met Hedlund toen zij Plemons leerde kennen op de set van Fargo. Een datum waarop Dunst en Plemons daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dit zijn de slechtste films van 2024 (tot nu toe) - Actueel
Actueel

Dit zijn de slechtste films van 2024 (tot nu toe)

Het filmjaar 2024 heeft al veel te bieden gehad, van adembenemende blockbusters tot indrukwekkende indie-producties. Films zoals "Poor Things," "Dune 2," "C'é Ancora Domani," en "Inside Out 2" hebben de lat hoog gelegd en zijn alom geprezen door zowel critici als publiek. Deze films hebben ons... Verder lezen...
Twisters komt het best tot zijn recht in 4DX - Actueel
Actueel

Twisters komt het best tot zijn recht in 4DX

Internetfenomeen Tyler Owens jaagt samen met zijn clubje adrenalinejunkies op tornado's. Onderwijl test Kate met haar clubje wetenschappers nieuwe manieren om de vernietigende windhozen in de kiem te smoren. Twisters draait je met een pak meer windhozen om de oren dan zijn voorganger uit 1996, en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: