Liam Neeson voelde zich 'volstrekt belachelijk' in onesie - Actueel Cinema

   - 

Het zijn moderne tijden voor acteurs. Steeds vaker wordt een filmset omheind door groene doeken en worden computereffecten achteraf ingekleurd. Wie een rol speelt, krijgt een spannend pakje. En dat is toch wennen, aldus Neeson. Die heeft er net de opnames van 'A Monster Calls' opzitten, een drama waarin hij een monster vertolkt. 

Neeson vertelt in een interview over de hoogtechnologische set waarop hij was beland. "Je staat in het midden van een set met 70 camera's. Je hebt een spannend pakje aan waarop pingpongballetjes zijn bevestigd. Het is volstrekt belachelijk. De computernerds geven je dan digitale make-up. En je moet je dan maar inbeelden dat je 12 meter groot bent."

A Monster Calls gaat over een jongen die zijn moeder verliest aan kanker en dat verlies moet verwerken. Liam speelt een reuzegroot monster, maar speelde tijdens de film nooit met de jonge acteur Lewis MacDougall. In plaats daarvan werden poppen gebruikt, om de proporties juist weer te geven. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
A Monster Calls

A Monster Calls

Drama, Fantasy  Regie: J.A. Bayona Met: Liam Neeson, Toby Kebbell, Felicity Jones De 12-jarige Conor heeft het niet gemakkelijk. Zijn moeder is ziek, hij wordt gepest door zijn klasgenootjes en hij moet logeren bij zijn grootmoeder, die koud en afstandelijk is. Daarom vlucht hij elke nacht weg in een fantasiewereld vol buitengewone wezens. Daar vindt hij een onwaarschijnlijke... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: