Katie Holmes vindt liefde bij Kiefer Sutherland - Actueel Cinema

   - 

Na de relatiebreuk met "Django Unchained"-acteur Jamie Foxx heeft actrice Katie Holmes de liefde gevonden bij Kiefer Sutherland. Dat meldt OK Magazine op basis van anonieme bronnen. 

Volgens een insider werden de twee afgelopen zomer verliefd op elkaar op een party van een gemeenschappelijke vriend in New York. Holmes en Sutherland werkten eerder al samen in de thriller "Phone Booth" uit 2002. "Het was de eerste keer sinds een lange tijd dat ze elkaar hebben gezien", getuigt een anonieme bron. "Katie had altijd een speciale band met hem, het voelde heel vertrouwd aan. Kiefer is een perfecte gentleman en maakt haar terug gelukkig na de ruwe breuk met Jamie." Zowel Holmes als Sutherland wilden geen commentaar geven op het nieuws.

Volgens het magazine RadarOnline is daar een goede reden voor: na de scheiding met haar ex-man Tom Cruise in 2012 ondertekende Katie Holmes een contract waarin staat dat ze vijf jaar niet openlijk mag daten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Django Unchained

Django Unchained

Actie, Western  Regie: Quentin Tarrantino Met: Quentin Tarantino, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson,... Django Unchained speelt zich af in het Zuiden van Amerika, 2 jaar voor het uitbreken van de Amerikaanse Burgeroorlog. Django (Oscarwinnaar Jamie Foxx) is een slaaf wiens brute geschiedenis hem in contact brengt met Dr. King Schultz (Oscarwinnaar Christoph Waltz), een Duitse premiejager. Schultz... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: