"Hunger Games" en "Maze Runner" gelauwerd op Teen Choice Awards - Actueel Cinema

   - 

De sciencefictionfilms "Maze Runner: The Scorch Trials" en "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" voeren de lijst aan van grootste winnaars op de Teen Choice Awards in Los Angeles. Dat bericht het showbizzmagazine Deadline. 

Ook "Pretty Little Liars" en "Teen Wolf" gooiden gisterenavond hoge ogen op de show, met respectievelijk zes en drie prijzen elk. Nieuw dit jaar was de categorie "populairste presidentskandidaat", waar Hillary Clinton de hoofdvogel wegkaapte. De show stond ook uitgebreid stil bij de golf van schietpartijen in de Verenigde Staten. Actrice Jessica Alba riep enkele slachtoffers en hun kinderen op het podium voor een eerbetoon. "We steunen de slachtoffers en hun oproep om een halt toe te roepen aan het wapengeweld", aldus Alba tijdens een emotionele speech. Het eerbetoon werd afgesloten met het nummer "What's Going on" van Ne-Yo.

De winnaars van de Teen Choice Awards worden gekozen door een publiek van tieners die via internet hun stem kunnen uitbrengen. De presentatie van de jaarlijkse show was dit jaar in handen van John Cena en Victoria Justice. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel - Actueel
Actueel

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel

Na een aantal samenwerkingen in de Fast & Furious saga ontstond er een vete tussen de twee sterren, Dwayne Johnson en Vin Diesel. Er was sprake van rivaliteit, kritiek en spot via sociale media. Maar deze vete is nu officieel verleden tijd. Dwayne Johnson deed een officiële aankondiging op Twitter. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: