Rihanna gaat acteren in nieuwe film van Luc Besson - Actueel Cinema

   - 

Rihanna maakt binnenkort haar grote debuut op het witte doek. Ze heeft een rol te pakken in de film 'Valérian and the City of a Thousand Planets' van regisseur Luc Besson. Dat weet de Britse Metro. 

In de film zullen ook Cara Delevingne, Dane DeHaan en Clive Owen meespelen. Het was regisseur Besson die het nieuws aankondigde op Instagram. "RIHANNA speelt mee in VALERIAN!!!!!...en ze heeft een grote rol", zo klonk het overduidelijk enthousiast. De film is gebaseerd op de stripboeken van Pierre Christin en Jean-Claude Mézières uit 1967. Rihanna speelde in 2012 al mee in de film 'Battleship', maar zou deze keer een veel grotere rol hebben.

De hoofdrollen zijn voor Cara Delevingne en Dane DeHaan. Als alles goed gaat, verschijnt de film in de zomer van 2017. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Battleship

Battleship

Actie, Avontuur  Regie: Peter Berg Met: Rihanna, Taylor Kitsch, Tom Arnold,... In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: