Spider-Man terug bij Marvel ? - Actueel Cinema

   - 

Als men geen diepgaande interesse heeft in de superheldenfilms is het moeilijk om te weten dat Spider-Man, een creatie van Marvel, eigenlijk toebehoort aan Sony voor alles dat slaat op de filmwereld. Marvel Studios is er nochtans met brio in geslaagd zich te bewijzen met dit sleutelpersonage, maar de zaken zouden kunnen veranderen in de toekomst. Sinds dat de servers van Sony gehackt zijn geweest, met meer dan duizend documenten uitgelekt op het net (waaronder films, maar ook interne mails, …), lijkt her er op dat de twee studios over een eventuele « uitlening » van het personage aan Marvel Studios aan het onderhandelen zijn.

Een terugkeer naar de wieg, maar die nog niet zeker is, gezien ieder partij zijn voorwaarden zou willen stellen. Toch zou er binnenkort een overkomst kunnen zijn, dat zegt Screengonzo.

Een afspraak tussen de twee studio’s die plaats zal hebben in januari en die zou moeten beslissen over het lot van het personage. Een scène, na de aftiteling van Captain America : Civil War, wordt overwogen, maar Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, wilt niet dat dat producer Avi Arad ook maar iets te maken heeft met deze « reboot » van Spider-Man.

Arad is onder andere verantwoordelijk voor de franchise The Amazing Spider-Man bij Sony, met het daarbij horende succes… Maar Sony lijkt van mening te zijn dat Arad aan de controles zou moeten blijven. Zullen de twee studio’s binnenkort een akkoord vinden ? En Spidey, zal hij aanwezig zijn in twee verschillende werelden ? Het antwoord krijgt u wellicht binnen enkele maanden !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: