Filmografie Rhys Wakefield

Biografie

Rhys Wakefield (Cairns, 20 november 1988) is een Australisch acteur. Hij is bekend als Lucas Holden uit de soapserie Home and Away. In 2008 heeft Wakefield in de film The Black Balloon het personage Thomas neergezet. 
 
Voordat hij in Home and Away verscheen, had Rhys Wakefield al zes jaar geacteerd. Hij studeerde aan The McDonald College of Performing Arts, alwaar hij in 2003 een studiebeurs won.[1]. Hij speelde in een aantal schoolproducties en trad op bij enkele Shakespearefestivals. Tevens werkte hij met Opera Australia en het Australisch Ballet[2]. Naast zijn studie aan het McDonald College volgde Wakefield ook acteerlessen bij het Zenith Theater.[1] Wakefield studeerde in 2006 af aan het McDonald College.[3] 
 
Zijn eerste professionele rol als acteur was in de film Bootmen uit 2000. Deze werd opgevolgd door een gastrol in de televisieserie Don't Blame Me. Wakefield speelde zijn eerste hoofdrol in de film The Black Balloon. 
 
In 2005 kreeg Wakefield zijn eerste vaste tv-rol in de serie Home and Away. Zijn personage was het jongste lid van de Holden familie. Zijn rol in deze serie maakte hem bij een groot publiek bekend, en leverde hem een Logie-nominatie op.

Filmografie Rhys Wakefield

Nieuws over Rhys Wakefield

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: