Filmografie Josh Holloway

Biografie

Josh Lee Holloway is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend van de televisieserie Lost waar hij James "Sawyer" Ford speelt. 
 
Josh Holloway groeide samen met zijn drie broers op in het gebied van de Blue Ridge Mountains in de staat Georgia. Al op jonge leeftijd ontwikkelde hij een passie voor films. Na een jaar gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Georgia koos hij voor een modellencarrière en reisde hij door heel Amerika en Europa. 
 
Holloway wilde gaan acteren en debuteerde in de film Dr; Benny. Hij speelde onder andere in de films Mi amigo, Moving August en Cold Heart die echter niet zo'n grote successen werden.  
Hij speelde ook enkele gastoptredens ind e series "Walker, Texas Ranger" en "CSI: Crime Scene Investigation". 
 
Holloway bereikte zijn sterrenstatus door zijn rol als Sawyer in de hitserie Lost.

Filmografie Josh Holloway

Whisper - Thriller
september 2007

Whisper

Thriller Regie: Stewart HendlerMet: Josh Holloway, Blake Woodruff, Joel Edgerton,...Max (Josh Holloway van de TV serie Lost) wil een nieuwe start maken met zijn verloofde Roxanne (Sarah Wayne Callies van de TV serie Prison Break), maar het is niet zo evident om een lening voor een restaurant te bekomen als ex-gevangene. Max komt in de verleiding van het snelle geld en gaat in op... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: