Filmografie : Jennifer Beals

Filmografie jennifer beals

Before I Fall - Drama
april 2017

Before I Fall

Drama Regie: Ry Russo-YoungMet: Zoey Deutch, Halston Sage, Jennifer Beals12 februari is een dag als alle anderen in het perfecte leventje van Sam, tot het blijkt haar laatste te zijn. Terwijl ze dezelfde dag steeds opnieuw beleeft, probeert Sam het mysterie van haar dood te ontwarren en ontdekt ze dat ze alles dreigt te verliezen.
Joueuse - Drama
augustus 2009

Joueuse

Drama Regie: Caroline BottaroMet: Sandrine Bonnaire, Kevin Kline, Francis Renaud,...Hélène, een gehuwd kamermeisje dat een vrij monotoon leven leidt op Corsica, treft op een dag twee schaakspelers aan in een hotelkamer. Ze raakt gefascineerd door het spel en leert de regels snel. Stilaan ervaart ze deze passie als een nieuwe vrijheid in haar leven...
Flashdance

Flashdance

 Regie: Adrian LyneMet: Jennifer Beals, Michael Nouri, Lilia SkalaDe achttienjarige Alex Owens werkt overdag als lasser in een staalfabriek en 's nachts is ze een zwoele danseres in een bar. In haar dromen is ze echter al een gevierde ballerina. Via audities probeert zij om toegelaten te worden bij een professionele dansschool.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: