Filmografie Bijou Phillips

Biografie

Phillips werd geboren in Greenwich, Connecticut en is de dochter van John Phillips (The Mamas and the Papas) en de Zuid-Afrikaanse Geneviève Waïte. Ook is ze de halfzus van Mackenzie Phillips, Jeffrey Phillips en Chynna Phillips. Ze heeft een oudere broer, Tamerlane Phillips. 
 
Ze heeft een heftige jeugd gehad en werd op jonge leeftijd al model. Ze stond op de cover van het Amerikaanse blad Interview toen ze pas 13 jaar oud was en was het jongste model ooit dat voor Vogue heeft geposeerd. Toen ze 15 jaar was, woonde ze al op zichzelf van haar eigen salaris en ging vaak feesten in New York City. 
 
Op 17-jarige leeftijd kreeg ze een contract bij Almos Records en mocht ze een single opnemen. Uiteindelijk maakte ze een album, dat ze I'd Rather Eat Glass noemde. 
 
Vanaf 1999 begon ze in onafhankelijke films te spelen en werd beroemd door haar verschijning in de Playboy (April, 2000). Na haar rol in de populaire film Almost Famous, kreeg ze een hoofdrol in Larry Clarks Bully (2001). Ze speelt nog altijd in films.

Filmografie Bijou Phillips

Hostel Part 2 - Horror
juni 2007

Hostel Part 2

Horror Regie: Eli RothMet: Lauren German, Bijou Phillips, Roger BartIn Hostel: Part II ontmoeten Beth, Lorna en Whitney, drie Amerikaanse meisjes die op vakantie zijn in Europa, een knappe, gesofistikeerde Europese vrouw die hen uitnodigt voor een weekend in een kuuroord waar ze zich zullen kunnen ontspannen en amuseren. Het drietal volgt haar en loopt in de val.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: