Filmografie Bart De Pauw

Biografie

Bart De Pauw is een Vlaamse televisiemaker en acteur.  
 
Bart De Pauw begon zijn televisieloopbaan op zijn 17de als scenarist van 'Meester hij begint weer'. Hij speelde ook een klein rolletje in die serie. In 1995 maakte hij de cultserie 'Buiten de zone' waarin hij ook zelf meespeelde. Daarna maakte hij voor de openbare omroep samen met kompaan Tom Lenaerts het ondertussen legendarische televisieprogramma 'Schalkse Ruiters'. Hun 'waar of niet waar'-reportages waren een enorm succes. Een van hun ophefmakendste bijdrages was een ware reportage waarbij ze ongestoord de luchthaven van Zaventem konden binnendringen.  
 
Na Schalkse Ruiters tekende De Pauw bij Woestijnvis waar hij een aantal succesvolle programma's op zijn naam heeft staan, Hij werkte mee aan 'De Mol', 'De Quizmaster' ,'Mannen op de Rand van een zenuwinzinking'. In 'Het Geslacht De Pauw' zet hij het fenomeen reality en het bvschap te kijk. Verder werkte hij samen met de Neveneffecten aan 'Willy's en Marjetten'. In september 2008 kondigt hij zijn vertrek bij Woestijnvis aan. Zijn laatste wapenfeit voor dat productiehuis was de film LOFT, van regisseur Erik Van Looy, waarvoor hij het scenario schreef.

Filmografie Bart De Pauw

Pippa - Komedie, Drama
december 2016

Pippa

Komedie, Drama Regie: Mark PuntMet: Nathalie Meskens, Tom van Dyck, Ella Leyers,...Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. De spanning loopt op, maar het gaat pas echt fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien. En Pippa heeft een hoop fantasieën die ze wil... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: