Filmografie Sophie Marceau

Filmografie Sophie Marceau

Tout s'est bien passé - Drama
september 2021

Tout s'est bien passé

Drama Regie: François OzonMet: Sophie Marceau & André DussolierDe vader van Emmanuelle ligt op 85-jarige leeftijd in het ziekenhuis na een beroerte. Wanneer hij ontwaakt, lichtjes verlamd en afhankelijk, vraagt deze man, nieuwsgierig naar alles en gepassioneerd door het leven, aan zijn dochter om hem te helpen sterven.
L'Age de Raison - Drama
augustus 2010

L'Age de Raison

Drama Regie: Yann SamuellMet: Sophie Marceau & Jonathan Zaccaï"Liefste ik, vandaag ben ik zeven jaar en ik schrijf je deze brief om me, de beloftes die ik gemaakt heb, te helpen onthouden en me eraan te herinneren wat ik graag zou worden..." Zo begint de brief die Margaret, een harde zakenvrouw, ontvangt op de dag dat ze veertig wordt.
Ne te retourne pas - Thriller
juni 2009

Ne te retourne pas

Thriller Regie: Marina de VanMet: Sophie Marceau, Monica Bellucci,...Wanneer Jeanne haar eerste roman aan het schrijven is, stelt ze vast ze dat haar omgeving en haar lichaam op mysterieuze wijze aan het veranderen zijn... Haar vrienden en kennissen lijken dit niet op te merken. Bij haar moeder ontdekt ze een foto die haar op het spoor brengt van een vrouw in Italië.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: