Filmografie Leslie Bibb

Biografie

Leslie Louise Bibb (Bismarck, 17 november 1974) is een Amerikaans actrice en voormalig model (Elite Model). Ze kreeg in 2001 een Young Hollywood Award als nieuwe vrouwelijke verschijning. 
 
Bibb maakte haar acteerdebuut in 1996 met eenmalige gastrolletjes in de televisieseries Pacific Blue en Home Improvement. Een jaar later was ze voor het eerst te zien in een film, zij het als naamloze gids in Private Parts. Datzelfde jaar volgde niettemin ook een filmrol als Fawn in Touch Me en een aanstelling als vast castlid in de dramaserie The Big Easy, als Janine Rebbenack. 
 
Bibb speelde sinds haar debuut voor de camera's in meer dan tien bioscoopfilms en was daarnaast te zien in wederkerende rollen in televisieseries als ER en Crossing Jordan. Ze had eenmalige gastrolletjes in onder meer Just Shoot Me! (1997), Early Edition (1998), Nip/Tuck (2004), CSI: Miami en Entourage (beide 2007). 
 
Bibb trouwde in november 2003 met Rob Born, maar scheidde nog geen twaalf maanden later van hem. Ze heeft twee oudere zussen.

Filmografie Leslie Bibb

Iron Man - Actie
april 2008

Iron Man

Actie Regie: Jon FavreauMet: Robert Downey Jr., Terrence Howard,...Tony Stark wordt tijdens de oorlog in Afghanistan gevangen genomen. Hij wordt samen met een medegevangene gedwongen een pantserpak te maken. Het lukt hem echter het pak zelf te dragen, en dat houdt hem na zijn verwondingen in leven. Het pak geeft hem enorme kracht en hij kan ontsnappen.... Verder lezen...

Nieuws over Leslie Bibb


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: