Filmografie Clara Cleymans

Biografie

Clara Cleymans (Wilrijk, 5 januari 1989) is een Belgische actrice. Ze is de dochter van muzikant Jan Cleymans en actrice Karin Jacobs en is de zus van acteur Jelle Cleymans. Oorspronkelijk speelde ze alleen maar gastrollen, maar in 2010 brak ze door bij het grote publiek met vaste rollen in de vtm-reeks Dag en Nacht en de één-soap Thuis. 
 
Vanaf 2010 speelt ze mee in het Vtm-programma Tegen de Sterren op waar onder anderen haar imitaties van Erika Van Tielen en Lady Gaga opvallen. In 2011 is ze ook te zien in Code 37 waar ze psychiater Vicky Renders speelt. 
 
Op 25 februari 2011 werd ze door de Vlaamse Televisie Academie bekroond met de Reizende ster 2010 award tijdens de Vlaamse Televisie Sterren.

Filmografie Clara Cleymans

Corgi - Animatie Film
april 2019

Corgi

Animatie Film Regie: Ben StassenWanneer de schattige puppy Rex zijn intrede maakt in Buckingham Palace, smelt het hart van de Engelse koningin. De onverbeterlijke deugeniet wordt binnen de kortste keren de lievelingscorgi van het paleis. Tot grote afgunst van zijn beste vriend Charlie, die snode plannen smeedt om de plaats van... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: