Filmografie Kristel Verbeke

Geboortedatum: 10/12/75 (44 jaar)
Meisjesnaam: Kristel Philemon Charlotte Verbeke
 Nationaliteit: België

Biografie

Kristel is het best gekend als de donkerharige zangeres van de populaire meidengroep K3. 
 
Toen Kristel 13 was scheidden haar ouders. Ze woonde bij haar vader, maar hield contact met haar moeder. 
 
Voordat ze Karen en Kathleen in 1998 ontmoette werkte ze in een bank in Laarne als bankbediende en trad ze al op in een hommage aan Ann Christy samen met (wijlen) Robert Mosuse, Andrea Croonenberghs en Pascale Michiels. Ook zong ze in het achtergrondkoortje van Niels William, die later de ontdekker en manager zou worden van K3. 
 
K3 begon als Lees de volledige biografie s een band die als doelgroep voornamelijk vrouwelijke twintigers had, wat ook te zien is aan hun vroegere songteksten. De eerste single, Wat ik wil, was echter weinig succesvol. In 1999 nam K3 deel aan de preselecties voor de Belgische inzending naar het Eurovisiesongfestival met het nummer Heyah mama. Het liedje werd weinig positief beoordeeld door Marcel Vanthilt, die de meisjes fijne vleeswaren noemt. Heyah Mama werd ondanks alles toch op single uitgebracht en werd de eerste grote hit voor de meidengroep. Het nummer stond 16 weken op nummer 1 in de Vlaamse hitlijst Ultratop 50, en bleef uiteindelijk 34 weken in die hitlijst staan. In sneltempo veroverde K3 Vlaanderen en een jaar later ook Nederland. Nummers als Heyah Mama, I love you baby, Álle Kleuren, Blub, ik ben een vis!, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, Hart verloren, Liefdeskapitein, Kuma He, Ya Ya Yippee, Dokter Dokter en Kusjesdag waren grote hits voor de drie zangeressen. Ook heeft K3 al 8 succesvolle albums uitgebracht.  
 
Door het grote succes van de K3-meisjes wordt in 2004 de debuutfilm "K3 en het magische medaillon" gelanceerd die opnieuw een schot in de roos bleek te zijn. Twee jaar later kwam de tweede film uit, K3 en het ijsprinsesje die nog veel beter scoorde dan de eerste. In totaal kwamen ruim een half miljoen bezoekers uit Vlaanderen en Nederland de film bezichtigen in de bioscopen. In december 2007 kwam de derde film van K3, K3 en de Kattenprins, uit. 
 
Naast al hun drukke werk heeft K3 ook nog tijd om in musicals te spelen. In Doornroosje speelden ze de drie goede feeën en in de musical De 3 biggetjes schitterden ze als Knirrie (Kristel), Knarrie (Karen) en Knorrie (Kathleen). Van februari tot en met mei 2008 zal Kristel te zien zijn in de musical Pinokkio, als Nina de Ballerina, Pinokkio's geweten en de drie koningen 
 
Tijdens een opname voor een programma in Venezuela leerde Kristel X-sessionlid Gene Thomas kennen. Ze kregen een relatie en op 7 juni 2003 werd deze bezegeld met een huwelijk. Ze hebben 2 dochters, Nanou (14 januari 2005) en Lily (21 september 2006)

Filmografie Kristel Verbeke

Nieuws over Kristel Verbeke

Vanavond op TV: Titanic - Actueel

Vanavond op TV: Titanic

Kijk vanavond, nu zaterdag 11 juli, om 20u25 op VTM naar "Titanic"!
Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen met opnames van 'Grond' - Actueel

Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen met opnames van 'Grond'

De Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen in Brussel samen met Mathieu Mortelmans aan de opnames van 'Grond'. De nieuwe fictiereeks gaat over een jonge ondernemer die grond vanuit Marokko naar België haalt om Marokkaanse moslims in te begraven. De serie wordt geproduceerd door... Verder lezen...
Vanavond op TV: Transformers - Actueel

Vanavond op TV: Transformers

Kijk vanavond, nu donderdag 9 juli, om 20u35 op Q2 naar "Transformers"!
Johnny Depp ontkent dat hij monster is - Actueel

Johnny Depp ontkent dat hij "monster" is

Op de tweede dag van de rechtszaak tegen de Britse tabloid The Sun heeft acteur Johnny Depp ontkend dat hij een "monster" is. De 57-jarige Hollywoodster beweert ook dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard nooit geslagen heeft.