Filmografie Roel Vanderstukken

Geboortedatum: 02/12/76 (44 jaar)
 Nationaliteit: België

Biografie

Roel Vanderstukken is bij het grote publiek vooral bekend als Jelle Demeester, zijn personage in de populaire VTM-soap Wittekerke. Deze serie verliet hij in 2006 omdat hij op zoek was naar andere uitdagingen. Nu speelt hij de motoragent Michiel Deweale in de populaire één-reeks Flikken. 
 
Daarnaast is Roel ook vaak te zien in het theater. Zo toerde hij onlangs door Vlaanderen met de succesvolle monoloog 'Niets' met Nic Balthazar. Hij staat niet enkel op de planken, maar regisseerde tot nu toe een twintigtal theatervoorstellingen. 
 
In de tweede helft van 2 Lees de volledige biografie 2006 nam hij deel aan Steracteur Sterartiest, een zangwedstrijd voor acteurs op één, waar hij de finale mocht spelen en uiteindelijk de tweede plaats behaalde. De winnaar van dit spel was Stan Van Samang. Beiden sleepten een platencontract in de wacht en in oktober 2007 kwam Roels eerste single "De tijd staat stil" uit. 
 
Momenteel waagt Roel zijn eerste stapjes op de dansvloer in het derde seizoen ven het VTM-programma Sterren op de dansvloer

Filmografie Roel Vanderstukken

Bigfoot Junior - Animatie Film

Bigfoot Junior

Animatie Film 
augustus 2017
Bee Movie - Animatie Film

Bee Movie

Animatie Film 
december 2007