Filmografie Selena Gomez

Biografie

Selena Marie Gomez (Grand Prairie, Texas, 22 juli 1992) is een Amerikaans actrice, zangeres en modeontwerpster. Ze is bekend geworden door haar rol als Alex Russo in de Disney-sitcom Wizards of Waverly Place. Gomez speelt ook in vele films en heeft gastrollen in veel tv-series. Naast acteren heeft Gomez ook meerdere albums opgenomen met haar band, Selena Gomez & the Scene. Ze heeft ook haar eigen kledinglijn, Dream Out Loud, en doet veel vrijwilligerswerk. Sinds 2008 is Gomez ambassadeur van UNICEF en is daarmee de jongste ambassadeur van UNICEF ooit. In mei 2012 lanceerde ze haar eerste parfum, "Selena Gomez: The Debut Fragrance". 
 
Sinds begin januari 2011 heeft Gomez een relatie met zanger Justin Bieber. De twee kwamen er in mei 2011 bij de uitreiking van de Billboard Music Awards publiekelijk voor uit. Eind 2012 werd bekend dat Bieber en Gomez na een relatie van ruim anderhalf jaar uit elkaar zijn.

Filmografie Selena Gomez

Ramona and Beezus - Familie, Komedie

Ramona and Beezus

Familie, Komedie Regie: Selena GomezMet: Josh DuhamelRamona's levendige fantasie, grenzeloze energie en talloze streken worden op de proef gesteld wanneer ze met haar familie voor een grote uitdaging staat. Ondertussen moet Ramona omgaan met haar oudere zus Beezus en de knipperlichtrelatie tussen haar tante Bea en haar vriend.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: