Filmografie T.I

Biografie

Clifford Joseph Harris Jr. (geboren op 25 september, 1980 in Atlanta, Georgia, Verenigde Staten), beter bekend onder zijn artiestennaam T.I. en zijn alter ego T.I.P., is een Amerikaanse rapper, songwriter, acteur, muziekproducent en co-CEO van platenmaatschappij Grand Hustle Records. 
.I., zoon van Violetta Morgan en Clifford Harris Sr., groeide op in Bankhead, een buurt in Atlanta, Georgia. Zijn originele artiestennaam, T.I.P, stamt af van de bijnaam die zijn opa hem gaf, "Tip". T.I. kwam voor het eerst in aanraking met hiphop toen hij zeven was. Tegen de tijd dat hij 11 was besloot hij dat hij een carrière als rapper wilde. Op zijn 19de tekende hij zijn eerste platendeal. 
 
Door zijn Zuid-Amerikaanse dialect verwarde veel fans zijn naam met "Chip", waardoor hij het begon te spellen in zijn nummers, als "T.I.P.". Toen hij in 2001 bij Arista Records' dochteronderneming LaFace Records een platendeal tekende, korte hij zijn naam in naar "T.I.", uit respect voor de rapper Q-Tip, die onder dezelfde platenmaatschappij getekend stond. 
 
Hij wordt ook wel "Rubberband Man" genoemd, een verwijzing naar de illegale drugshandel (iemand die hier veel geld mee verdient en veel elastiekjes ("rubberbands") bij zich heeft om zijn geld bij elkaar te houden, vaak de leider in een bende drugshandelaren). Ook noemt hij zichzelf wel "King of the South", wat redelijk wat opschudding veroorzaakte tussen hem en andere Zuid-Amerikaanse rappers, zoals Lil' Flip en Ludacris. 
 
Hij ghostwrite een groot deel van Bow Wow's teksten tot vandaag de dag. Hij heeft ongeveer 30% van Bow Wow's derde album "Unleashed" geschreven, en heeft ook het derde vers en refrein van Bow Wow's hitsingle "Let's Get Down" [1] geschreven. Ook heeft hij teksten geschreven voor artiesten als Diddy en Lil' Kim.

Filmografie T.I

X - Horror
mei 2022

X

Horror Regie: Ti WestMet: Jenna Ortega, Mia Goth, Brittany Snow, Kid Cudi1979, een groep jonge pornofilmmakers is op zoek naar een volgende spannende locatie voor hun nieuwe film. Deze lijken ze te hebben gevonden in een afgelegen ranch in Texas. De hosts, een ouder boerenechtpaar, tonen grote interesse in hun jonge bezoekers. Maar zodra de avond valt, slaat hun... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: