Filmografie Daan Schuurmans

Geboortedatum: 24/01/72 (48 jaar)
Jongensnaam: Daniël Adrianus Augustinus "Daan" Schuurmans
 Nationaliteit: Nederland

Biografie

Daniël Adrianus Augustinus Schuurmans (Rotterdam, 24 januari 1972) is een Nederlands acteur. Daan Schuurmans werd bekend door zijn rol in de Nederlandse televisieserie Fort Alpha. 
Na diverse projecten kwam hij terecht bij de hit-serie Westenwind waarin hij de hoofdrol van Anton Noordermeer vertolkte. Na Westenwind speelde Daan Schuurmans in de film Costa! van Johan Nijenhuis, waarvan tevens een serie is gemaakt, waarin Daan in één van de vier seizoenen te zien was. In Costa! speelt Daan een propper die langs de Spaanse Costa Brava mooie meiden de discotheek in moet lokken. 
Lees de volledige biografie Na Costa! speelde Daan onder andere in de films Polleke, Volle Maan, Pipo en de Pa-Parelridder en Snowfever. 
Daan Schuurmans speelde twee jaar in de advocaten-serie Keyzer & De Boer Advocaten, waarin hij de rol van Maarten Lommen vertolkte. Tevens heeft hij in twee toneelstukken gespeeld. Daarnaast presenteerde hij de spelshow 'Voor de rest van je leven' van de Bankgiro Loterij op RTL 4. 
Vanaf januari 2010 zal Schuurmans te zien zijn als Bernhard van Lippe-Biesterfeld in de televisieserie Bernhard, Schavuit van Oranj

Filmografie Daan Schuurmans

Het geheim - Familie

Het geheim

Familie 
december 2010

Nieuws over Daan Schuurmans

Vanavond op TV: Marley & Me - Actueel

Vanavond op TV: Marley & Me

Kijk vanavond, nu zaterdag 6 juni, om 20u25 op VIJF naar "Marley & Me"!
Glee-ster Lea Michele zegt sorry na beschuldigingen van racisme - Actueel

Glee-ster Lea Michele zegt sorry na beschuldigingen van racisme

Lea Michele heeft zich op Instagram verontschuldigd nadat 'Glee'-collega Samantha Ware haar beschuldigde van racisme. "Ik luister naar jullie kritiek en probeer er iets van op te steken. Natuurlijk spijt het me erg, maar tegelijk hoop ik dat ik een beter mens zal worden door te luisteren", schrijft... Verder lezen...
Dwayne 'The Rock' Johnson: Waar is onze leider? - Actueel

Dwayne 'The Rock' Johnson: "Waar is onze leider?"

Hollywoodster Dwayne 'The Rock' Johnson vraagt zich in een video die hij op zijn Instagramaccount publiceerde, openlijk af waar het leiderschap in de Verenigde Staten naartoe is gegaan.
GLEE-actrice geeft kritiek op ex-collega - Actueel

GLEE-actrice geeft kritiek op ex-collega

Heather Morris, de Amerikaanse actrice die Brittany speelde in de populaire televisieserie GLEE laat zich op Twitter negatief uit over haar voormalige collega-actrice en ster van de show, Lea Michèle.
Star Wars-acteur speecht over racisme en vreest voor carrière - Actueel

Star Wars-acteur speecht over racisme en vreest voor carrière

John Boyega, de Brits-Nigeriaanse acteur die bekend staat als Finn uit de recente Star Warsfilms, sprak woensdag een 'Black Lives Matter'-beweging in Londen toe met een emotionele speech waarmee hij vreesde zijn job te verliezen.
Vanavond op TV: Whiplash - Actueel

Vanavond op TV: Whiplash

Kijk vanavond, nu vrijdag 5 juni, om 21u20 op CANVAS naar "Whiplash"!
5 series voor de fans van Peaky Blinders - Actueel

5 series voor de fans van Peaky Blinders

Ben jij ook zo'n grote fan van Peaky Blinders? Wij maakte een selectie van enkele gelijkaardige, niet te missen series die je kan bingewatchen!