Filmografie Daan Schuurmans

Biografie

Daniël Adrianus Augustinus Schuurmans (Rotterdam, 24 januari 1972) is een Nederlands acteur. Daan Schuurmans werd bekend door zijn rol in de Nederlandse televisieserie Fort Alpha. 
Na diverse projecten kwam hij terecht bij de hit-serie Westenwind waarin hij de hoofdrol van Anton Noordermeer vertolkte. Na Westenwind speelde Daan Schuurmans in de film Costa! van Johan Nijenhuis, waarvan tevens een serie is gemaakt, waarin Daan in één van de vier seizoenen te zien was. In Costa! speelt Daan een propper die langs de Spaanse Costa Brava mooie meiden de discotheek in moet lokken. 
Na Costa! speelde Daan onder andere in de films Polleke, Volle Maan, Pipo en de Pa-Parelridder en Snowfever. 
Daan Schuurmans speelde twee jaar in de advocaten-serie Keyzer & De Boer Advocaten, waarin hij de rol van Maarten Lommen vertolkte. Tevens heeft hij in twee toneelstukken gespeeld. Daarnaast presenteerde hij de spelshow 'Voor de rest van je leven' van de Bankgiro Loterij op RTL 4. 
Vanaf januari 2010 zal Schuurmans te zien zijn als Bernhard van Lippe-Biesterfeld in de televisieserie Bernhard, Schavuit van Oranje

Filmografie Daan Schuurmans

Het geheim - Familie
december 2010

Het geheim

Familie Regie: Joram LürsenMet: Theo Maassen, Chantal Janzen, Daan SchuurmansHet achtjarige jongetje Ben Stikker (Thor Braun) leert goochelen en is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Wanneer zijn vriendinnetje Sylvie verdwijnt, sleurt hij zichzelf en zijn familie mee in een groot avontuur. Ben moet onderscheid zien te maken tussen illusie en realiteit.

Nieuws over Daan Schuurmans


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: