Grey's Anatomy: welke toekomst is er voor Callie en Arizona in seizoen 11? - Actueel Series

   - 

In welke staat zullen we Callie en Arizona terugvinden in seizoen 11 van Grey's Anatomy ? Zijn de twee jonge vrouwen er eindelijk in geslaagd om hun huwelijk weer op het goede pad te krijgen, na een optimistisch einde van seizoen 10? Zo eenvoudig zal het niet zijn, denken we.. Opgelet, spoilers!

Hoewel het koppel ervoor heeft gekozen om een tweede kind te krijgen, via een draagmoeder, laat de bedenkster van Grey's Anatomy, Shonda Rhimes, het volgende weten: "We zullen erg snel ontdekken dat dit verhaal van een baby en een draagmoeder maar een hele kleine pleister is op een grote wonde... Hoe zou het anders kunnen zijn? Ik weet niet of iemand naar het koppel kan kijken en echt kan denken dat deze baby een antwoord zou zijn voor hen... Maar het zal eindelijk de deur openzetten om te vertellen wat er niet meer gaat tussen Callie en Arizona, en of ze al dan niet samen moeten blijven."

>>> Grey's Anatomy : Meredith zal opnieuw centraal staan in seizoen 11

"Het hele verhaal van hun koppel was een opeenvolging van pleisters..." besluit Shonda Rhimes. Optimisme is dus niet aan de orde! De opnames van seizoen 11 van Grey's Anatomy beginnen eind juli in Los Angeles. De eerste aflevering wordt op donderdag 25 september uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: