Grey's Anatomy: Meredith zal opnieuw centraal staan in seizoen 11 - Actueel Series

   - 

Er zijn de voorbije jaren veel nieuwe personages te zien geweest in Grey's Anatomy en ze namen meer en meer plaats in, waardoor Meredith naar de achtergrond verschoof. Maar zij bleef toch steeds de spilfiguur van de ziekenhuisserie en zal ook opnieuw in het middelpunt van de belangstelling komen te staan in seizoen 11.

"Als u bij ons was geweest, in de auteurskamer, zou u zeggen dat het thema van seizoen 11 Meredith is," zegt de bedenkster Grey's Anatomy, Shonda Rhimes, geamuseerd. Ze legt uit: "Wat ik voortdurend aan mijn auteurs blijf zeggen is dat deze serie draait om Meredith Grey. Dus ja, dit seizoen zal op haar focussen... Ze heeft haar 'persoon' verloren met Cristina. Er zal een nieuwe halfzus opduiken, haar man is boos omdat hij elders naar toe wil..."

>>> Grey's Anatomy, Scandal, Agents of SHIELD... We weten wanneer de series van ABC herbeginnen

De intriges zouden dus opnieuw rond haar draaien, zoals tijdens de eerste seizoenen. De opnames van seizoen 11 van Grey's Anatomy beginnen eind juli in Los Angeles. De eerste aflevering zal worden uitgezonden op 25 september 2014 op de Amerikaanse zender ABC.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: