The Mentalist: wie wordt de nieuwe vlam van Lisbon in het vervolg van seizoen 6? - Actueel Series

   - 

In het tweede deel van seizoen 6 van The Mentalist vindt Lisbon een nieuw lief! De knappe brunette legt haar ambigue relatie met Patrick Jane naast zich neer en valt voor de charmes van een nieuwe collega. Vandaag weten we ook hoe de nieuwe vlam er uit ziet. Het is acteur Pedro Pascal (foto hieronder) die het team van The Mentalist zal vervoegen.

Deze 39-jarige acteur was al te zien op de Amerikaanse tv in series als Graceland en Red Widow, en hij heeft al een gouden job binnengehaald in het volgende seizoen van Game of Thrones. Hij gaat dus in beide series spelen; in het vervolg van The Mentalist kruipt hij in de huid van de nieuwe FBI-agent Marcus Pike. Maar wie is deze Pike?

>>> The Mentalist, seizoen 6: de serie verhuist naar Texas

Dit nieuwe personage werd al omschreven als een “een charmante en erg integere man, een briljante en slimme politieagent.” Hij ontmoet Jane en Lisbon tijdens een zaak die te maken heeft met een bende kunstdieven. En van bij het begin maakt hij een sterke indruk op de mooie brunette. Pedro Pascal maakt zijn debuut in aflevering 16 (in april) en zou er voor minstens vijf afleveringen lang bij moeten zijn. Seizoen 6 van The Mentalist begint terug op de Amerikaanse zender CBS op 9 maart 2014, met aflevering 13 “Black Helicopters”.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: