Infos

Geregisseerd door : Mark A.Z. Dippe
Speelduur: 90 minuten
Genre: Fantasy
Land : Verenigde Staten (1997)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Vijf jaar geleden werd Al Simmond vermoord door een groepje corrupte collega's onder leding van Jason Wynn. Om zijn vrouw Wanda nog een laatste keer te kunnen zien, sluit Simmons een pact met de Duivel: in ruil voor zijn terugkeer naar de aarde wordt Simmons als Spawn de leider van het Leger van de Hel. Doel: de totale vernietiging van het menselijk bestaan op aarde. 
 
Terug op aarde komt Spawn tussen twee kampen terecht. Enerzijds wordt hij benaderd door Cogliostro, die hem vraagt zich tegen de Duivel te keren en zijn hart te volgen om zo de mensheid te redden. Aan de andere kant houdt Clown, geholpen door Wynn, goed in de gaten of Spawn zijn afspraken met de Duivel wel nakomt.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: