Infos

Originele titel : Witlokje : De avonturen van een kleine bever
Geregisseerd door : Philippe Calderon
In de zalen vanaf: 2 september 2009
Speelduur: 77 minuten
Genre: Avontuur
Land : Canada, Frankrijk (2008)
Originele taal: Nederlands

 Synopsis

De guitige kleine bever Witlokje leidt samen met zijn moeder en zusje een zorgeloos leven in de Canadese wouden. Onbekommerd speelt hij met zijn vrienden de lynx en de jonge beer, veilig beschermd door de dam die mama bever voor haar kroost heeft gebouwd.  
Tot op een dag het noodlot toeslaat... De dam stort in en Witlokje wordt door de sterke stroming eindeloos ver meegesleurd. Alleen en onervaren ontdekt hij dat het bos voor hem ook een heleboel vijanden telt. Wolven vallen hem aan, een onweer breekt los. Hongerig en uitgeput blijft hij zoeken naar zijn familie. Dan ontmoet hij een oude bever. Misschien kan die hem helpen om de gevaren te overwinnen en zijn familie terug te vinden.

 VOD

Bekijk Pluk de Kleine Bever via video on demand/streaming.

 Casting

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: