Infos

Geregisseerd door : Laurent Tuel
In de zalen vanaf: 18 maart 2009
Speelduur: 94 minuten
Genre: Thriller
Land : Frankrijk (2008)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Luxewagens, achtervolgingen, de Riviera en de zon... dat is allemaal decor.  
Voor Milo Malakian telt enkel zijn clan, zijn familie,...  
Voor hem is dat "Le premier cercle ", de eerste kring. Deze overschrijdt men nooit.  
Zo beperkt men de risico's, kan er ernstig gewerkt worden en worden operaties opgezet. Vooral één operatie, die spectaculair zelfs grandioos zal zijn. Misschien wel de laatste.  
Na die operatie wil Milo met alles stoppen, de teugels overhandigen aan zijn rechtstreekse erfgenaam... de enige zoon die hij nog heeft : Anton.  
Maar Anton wil een ander leven. De geheime relatie die hij heeft met Elodie (een verpleegster) heeft zijn ogen geopend voor de gewelddadige en uitzichtloze wereld waarin zijn vader leeft. Hij moet de kring verlaten...  
Terwijl de voorbereiding voor de aanval onvermijdelijk wordt verdergezet begint een bittere en dus gewelddadige strijd tussen een gekwetste vader en een zoon die de te zware erfenis weigert.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
8
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: