Infos

Geregisseerd door : Manuel Pradal
In de zalen vanaf: 25 augustus 2010
Speelduur: 101 minuten
Genre: Drama, Romantisch
Land : Frankrijk (2010)
Originele taal: Frans

 Synopsis

De broers Julien (25) en Louis (12), twee vechtlustige boefjes, zijn alleen opgegroeid in een woonboot en hebben een erg hechte band. Een malafide brocanteur stelt hen voor om het schilderij 'La blonde aux seins nus' van Manet te stelen uit het Parijse Musée d'Orsay.  
Louis slaagt erin om het doek te stelen, maar Rosalie, de suppooste van het museum, achtervolgt hem. Ze maken ruzie. De broers ontvoeren haar en vluchten. Rosalie, een fantasierijke bohémienne, ziet plots een mooi buitenkansje om haar biezen te pakken... Hun ménage à trois is grappig en poëtisch, maar Rosalie laat niet in haar kaarten kijken en zaait verdeling in het kamp van de broers, terwijl de speurneuzen hen op de hielen zitten.

 VOD

Bekijk La Blonde aux Seins Nus via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
8
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: