Infos

Geregisseerd door : Trey Edward Shults
Speelduur: 83 minuten
Genre: Familie, Drama
Land : Finland (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Thanksgiving draait anders uit dan gehoopt wanneer Krisha terugkeert na een langdurige strijd tegen alcoholisme. Het zwarte schaap van de familie ziet het famieliefeest als dé kans om het verleden recht te zetten en toenadering te zoeken tot haar zoon. Maar wat start als een oprechte poging tot vergeving slaat al snel om in een duizelingwekkende familiereünie waarin de emoties hoog oplopen en oude wonden opengereten worden. 
 
Debuterend cineast Trey Edward Shults levert met het intense "Krisha" een uiterst persoonlijke film af: hij laat zijn familieleden schitteren in de hoofdrollen. Winnaar van zowel de SXSW Grand Jury Award als de Publieksprijs aan het SXSW Film Festival en zat in de selectie van Un Certain Regard te Cannes dit jaar.

 VOD

Bekijk Krisha via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: