Infos

Geregisseerd door : Abel Ferrara
Speelduur: 82 minuten
Land : Verenigde Staten, Frankrijk, Zwitserland (2011)

 Synopsis

In een groot appartement met uitzicht over de stad leeft ons koppel. Ze zijn verliefd. Zij is een schilder, hij een succesvol acteur. Maar dit is niet zomaar een doorsnee dagje. Noch voor hen, noch voor de rest van de wereld. Want morgen, om 4u44 's namiddags, zal de Apocalyps plaatsvinden, veel plotser nog dan de meest cynische doemdenker ooit heeft durven voorspellen. Het einde zal er komen, niet zonder waarschuwingen, maar wel zonder ontsnappingsmogelijkheden. Niemand zal overleven.  
Zoals gewoonlijk zijn er die, hun laatste sigaret opstekend, blind blijven hopen op een mirakel. Zo niet bij ons verliefd koppeltje. Zij hebben hun lot aanvaard: de wereld zal eindigen.

 VOD

Bekijk 4:44 Last Day on Earth via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: