Emma Roberts baart opzien in sexy blauw zwempak en cowboylaarzen - Actueel Cinema

   - 
Emma Roberts baart opzien in sexy blauw zwempak en cowboylaarzen

Emma Roberts is officieel klaar voor het badpakkenseizoen.
De 33-jarige actrice droeg een laag uitgesneden blauw zwempak op foto's die ze maandag op haar Instagram-account plaatste. Emma showde haar ongelooflijke lichaamsbouw in een leuke pose naast een fontein.

Als bijschrift koos Emma palmboom, blauw hart en frisdrank emoji's.
Hoewel ze niet heeft onthuld waar ze is, is Emma misschien nog steeds ergens in de buurt van Indio, Californië, na een weekend lang feesten bijwonen op het Coachella festival. Op vrijdag trok ze een mini-jurk aan voor het Celsius Cosmic Desert Event in Indio Valley.  Emma werd vergezeld door een hele stoet sterren, waaronder Alessandra Ambrosio, Halle Bailey en Karrueche Tran. Deze prachtige vrouwen trapten het eerste weekend van het Coachella festival af, dat dit jaar werd aangevoerd door Lana Del Rey, Tyler the Creator, Doja Cat en No Doubt.

Andere Coachella 2024 artiesten zijn Ice Spice, Lil Uzi Vert, J Balvin, Sabrina Carpenter, Bebe Rexha, Renee Rapp, Grimes, Sublime, Jon Batiste en Lil Yachty.
Coachella is een jaarlijks muziek- en kunstfestival dat een aantal van de grootste artiesten uit de industrie en duizenden beroemdheden, beïnvloeders, fans en muziekliefhebbers van over de hele wereld samenbrengt.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: