Margot Robbie gooit de dobbelstenen opnieuw voor een spelletje Monopoly - Actueel Cinema

   - 
Margot Robbie gooit de dobbelstenen opnieuw voor een spelletje Monopoly

Na de plastic fantasiewereld van Barbie Land te hebben aangepakt, gaat producente en actrice Margot Robbie nu het bordspel Monopoly aanpakken.

Margot Robbie's bedrijf LuckyChap en partners Tom Ackerley (haar man) en Josie McNamara gaan een live-action speelfilm produceren gebaseerd op het op onroerend goed geïnspireerde bordspel.
Volgens de studio is Monopoly 's werelds populairste bordspelmerk, met 99% wereldwijde bekendheid. Het is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 100 landen en er zijn sinds 1935 bijna een half miljard exemplaren van verkocht.

Zonder details te geven, suggereerde Adam Fogelson, president van Lionsgate Motion Picture Group, dat LuckyChap "een duidelijke kijk" had op de komende 'Monopoly' film.
Zev Foreman, hoofd cinema bij Hasbro Entertainment, zei: "Monopoly, een van 's werelds meest iconische spellen, biedt een ongelooflijk platform voor het vertellen van verhalen. We zijn blij dat we de unieke visie van LuckyChap en Lionsgate aan boord hebben om dit historische stukje popcultuur naar het witte doek te brengen."

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Barbie

Barbie

Actie, Komedie, Avontuur  Regie: Greta Gerwig Met: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt 'Barbie' volgt een van de poppen die in Barbieland woont. Ze wordt van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit vervolgens om op avontuur te gaan in de echte wereld.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: