Benedict Cumberbatch en Olivia Colman binnenkort in het middelpunt van een bloedige scheiding! - Actueel Cinema

   - 
Benedict Cumberbatch en Olivia Colman binnenkort in het middelpunt van een bloedige scheiding!

Bijna 35 jaar na de bioscooprelease van de donker humoristische komedie "War of the Roses" is er een remake in de maak bij Searchlight Pictures.

Volgens Deadline hebben Benedict Cumberbatch en Olivia Colman zich aangesloten bij het team van regisseur Jay Roach. Cumberbatch, 47, binnenkort te zien in "The Book of Clarence", en Olivia Colman, 50, zullen de rollen hernemen die Michael Douglas en Kathleen Turner speelden. Danny DeVito was acteur en regisseur van de originele versie, die wereldwijd 160 miljoen dollar opbracht met een budget van 26 miljoen dollar.  
Jay Roach (Bombshell) regisseert deze hervertolking, die de titel The Roses zal dragen.

Synopsis : 

Het leven lijkt makkelijk voor het perfecte koppel Theo (Cumberbatch) en Ivy (Colman): succesvolle carrière, geweldige kinderen, een benijdenswaardig seksleven. Maar onder deze façade van het perfecte gezin ligt een kruitvat van competitieve wrok, die oplaait wanneer Theo's professionele dromen in duigen vallen.

Benedict Cumberbatch zal de film ook produceren via zijn bedrijf SunnyMarch, samen met Olivia Colman en zijn South of the River Productions partners Ed Sinclair en Tom Carver.

"The Roses is een wild grappig, waarheidsgetrouw en toch diep menselijk verhaal," zei Matthew Greenfield, president van Searchlight. "Met Jay aan het roer, Benedict, Olivia en Tony hebben we een dreamteam om het tot leven te brengen," voegde hij eraan toe.  

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: