De hele maand april wordt één groot, kleurrijk feest in de Proximus Pickx VOD-catalogus! - Actueel Cinema

   - 
De hele maand april wordt één groot, kleurrijk feest in de Proximus Pickx VOD-catalogus!

April belooft een rijke, kleurrijke en diverse filmmaand te worden op Pickx! Van de overvloed aan roze in Mean Girls tot alle kleuren van de regenboog in Wonka. 

We hebben een selectie gemaakt van de nieuwe films op Pickx die jij in geen geval mag missen.

Anyone But You

In de komedie 'Anyone But You' lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt - totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk….

‘Anyone But You’ is dé romantische komedie die je in de maand april helemaal opwarmt!

Vanaf 4 april in de Proximus Pickx VOD-catalogus

The Beekeeper

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte 'beekeepers', een machtige en geheime organisatie van 'deep state operatives'. Wanneer hij een politieke samenzwering op het hoogste niveau ontdekt, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid.

'The Beekeeper' met Jason Statham is één van de must-see spannende actiethrillers van het moment! 

Vanaf 10 april in de Proximus Pickx VOD-catalogus.

Mean Girls

Comédienne Tina Fey geeft een nieuwe draai aan de moderne klassieker MEAN GIRLS.

Cady Heron (Angourie Rice) is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat "The Plastics" wordt genoemd en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George (Reneé Rapp) en haar volgelingen Gretchen (Bebe Wood) en Karen (Avantika). 

Geniet van deze muzikale remake van de geliefde tienerklassieker vanaf 22 april in de Proximus VOD-catalogus.

Wonka

"Wonka" is gebaseerd op het bijzondere personage in 'Charlie and the Chocolate Factory', Roald Dahl's meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka (Timothée Chalamet) werd die we nu allemaal kennen.

Wonka garandeert je zonder twijfel een onvergetelijke filmervaring. De film is vanaf 24 april beschikbaar in de Proximus Pickx VOD-catalogus

 

 
Wat is Pickx?
Pickx, het tv-platform van Proximus.

 Meningen

 Meer info over de films

Wonka

Wonka

 Regie: Paul KingMet: Timothée Chalamet"Wonka" is gebaseerd op het bijzondere personage in 'Charlie and the Chocolate Factory', Roald Dahl's meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de... Verder lezen... Programmatie
Trailers

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: