Joker 2: nieuwe beelden onthuld! - Actueel Cinema

   - 
Joker 2: nieuwe beelden onthuld!

Wat een mooie verrassing voor de feestdagen! Nieuwe beelden van de aankomende Joker-film werden vrijgegeven door Todd Phillips.

Om de film Joker 2, die op 2 oktober 2024 in de bioscoop zal verschijnen, te promoten, hebben Warner en Todd Phillips een zeer effectieve strategie gekozen: ze geven slechts heel weinig informatie vrij om de spanning te behouden. Fans kijken reikhalzend uit naar de verschijning van Lady Gaga als Harley Quinn in dit tweede deel van Joker, getiteld "Folie à deux".

De nieuwe film met Joaquin Phoenix in de hoofdrol wordt verwacht het succes van het eerste deel zeker en vast evenaren.

Regisseur Todd Phillips heeft twee nieuwe stills gedeeld op zijn sociale media. Op de eerste afbeelding zien we het personage gespeeld door Joaquin Phoenix in een gevangeniscel met het nummer E258. Dit is zeker een knipoog naar de eerste verschijning van Arkham, een gevangenis dat voor het eerst te zien was in Batman nummer 258 uit 1974.

De tweede foto toont Harley Quinn, of beter gezegd, Harley Quinzel, een psychiater die de burgerlijke persoonlijkheid is van Harley Quinn.

De trailer wordt verwacht ergens in de loop van februari.

 

 Meningen

 Ook te zien op "Lady Gaga", "Joaquin Phoenix" en "Comics"...

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: